Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 20:29

Κυκλοφόρησε το Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα 2018

Written by
318
Κυκλοφόρησε το Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα 2018

Το βιβλίο που μελέτησαν πάνω από 15.000 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί πέρυσι, κυκλοφορεί για 8η συνεχή χρονιά και βρίσκεται στα ράφια του βιβλιοπωλείου σου. Το Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα 2018 αποτελεί τον πληρέστερο οδηγό σπουδών και περιλαμβάνει όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ του μηχανογραφικού, σύμφωνα με τις αλλαγές του Νέου εξεταστικού συστήματος.
Τι καλύτερο από το να προσφέρεις στους πελάτες που σε εμπιστεύονται, το πιο έγκυρο βοήθημα!

 

Από την επιστημονική ομάδα της Employ

 

ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 2018

 

γενική περιγραφή:

Για 8η συνεχόμενη χρονιά κυκλοφορεί ο πληρέστερος οδηγός σπουδών για όλα τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Φέτος, πλήρως ανανεωμένο και προσαρμοσμένο με τις αλλαγές του Νέου Εξεταστικού αλλά και τη νέα κατανομή των τμημάτων του μηχανογραφικού. Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να δώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο, είτε είναι μαθητής είτε γονιός ή εκπαιδευτικός, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά τμήματα, για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, τις Στρατιωτικές Σχολές, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική αλλά και για τα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Στις σελίδες του θα διαβάσετε ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, το μηχανογραφικό δελτίο αλλά και πρόσφατες μελέτες και έρευνες αναφορικά με τα επαγγέλματα και τους κλάδους σπουδών. Παράλληλα, μέσα από τις πληροφορίες που αφορούν το κάθε τμήμα, θα μπορέσετε να ενημερωθείτε πλήρως, προκειμένου να κάνετε τις καλύτερες δυνατές επιλογές αναφορικά με τις αυριανές σας σπουδές και το μελλοντικό σας επάγγελμα.

Το ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ απευθύνεται σε μαθητές ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες, σε μαθητές που φοιτούν στην Α’ & Β’ τάξη και σε αποφοίτους. Επίσης, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για όσους ασχολούνται με την ενημέρωση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών, για σύμβουλους σταδιοδρομίας, εκπαιδευτικούς, φροντιστές αλλά παράλληλα γονείς και φοιτητές που θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για το σύστημα πρόσβασης σε όλα τα τμήματα αλλά και να μάθουν επικαιροποιημένα δεδομένα για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Οι συγγραφείς του βιβλίου, κκ Κότιος Κωνσταντίνος - Ταουσάνης Χρήστος, είναι Διδάκτορες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλη της επιστημονικής ομάδας της εταιρείας συμβούλων εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας EMPLOY. Ως σύμβουλοι σταδιοδρομίας και εισηγητές σε θέματα σταδιοδρομίας, έχουν δώσει εκατοντάδες διαλέξεις επαγγελματικού προσανατολισμού στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα έχουν διενεργήσει επιστημονικές έρευνες και μελέτες, οι οποίες έχουν δημοσιευθεί σε πολλά Μ.Μ.Ε. ενώ συνεργάζονται με γνωστά τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά μέσα αλλά και πλήθος εκπαιδευτικών φορέων σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και εκπαίδευσης.

Το παρόν βιβλίο κυκλοφορεί για 8η συνεχόμενη χρονιά και στο παρελθόν έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές και γονείς τόσο στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού όσο και στην εύστοχη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.

 

Διακίνηση-διάθεση: Σ. Πατάκης Α.Ε.Ε.Δ.Ε. (Εκδόσεις Πατάκη)

Βιβλιογραφική περιγραφή:

ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 2018 / 978-618-81108-4-7

Κωνσταντίνος Κότιος, Χρήστος Ταουσάνης. - 1η έκδ. - Θεσσαλονίκη: : Πατάκης, 2017. - 736σ. • 24x17εκ.

Διακίνηση: Πατάκης.

ISBN 978-618-81108-4-7 (Μαλακό εξώφυλλο)

€ 23,90 · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Εκπαίδευση - Οδηγοί [DDC: 370.074]

Εκπαίδευση, Τριτοβάθμια [DDC: 378]

Επαγγελματικός προσανατολισμός [DDC: 371.425]

 

Read 318 times

Latest from apostaktirio team