Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 11:31

Η βραβευμένη τριλογία του Νίκου Θέμελη: Η Αναζήτηση, Η Ανατροπή, Η Αναλαμπή, για πρώτη φορά σε έναν τόμο

Written by
235
Η βραβευμένη τριλογία του Νίκου Θέμελη: Η Αναζήτηση, Η Ανατροπή, Η Αναλαμπή, για πρώτη φορά σε έναν τόμο

Η βραβευμένη τριλογία του Νίκου Θέμελη
Η Αναζήτηση, Η Ανατροπή, Η Αναλαμπή
για πρώτη φορά σε έναν τόμο
 
Στις 27 Φεβρουαρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία
Δεσμεύστε από τώρα το δικό σας αντίτυπο 

Ο Φεβρουάριος φέρνει μαζί του ένα σπουδαίο εκδοτικό γεγονός. Στις 27 του μηνός η βραβευμένη τριλογία του πιο πολυδιαβασμένου συγγραφέα ιστορικών μυθιστορημάτων Νίκου Θέμελη που περιλαμβάνει τα βιβλία Η ΑναζήτησηΗ Ανατροπή και Η Αναλαμπή κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε έναν εξαιρετικά επιμελημένο τόμο-κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.
 
Με την τριλογία του που έχει ξεπεράσει τα 700.000 αντίτυπα σε πωλήσεις ο Θέμελης ανανέωσε την παράδοση του ιστορικού μυθιστορήματος συνδυάζοντας τη συναρπαστική δράση, την ποικιλία των πηγών και την πολύμορφη τοπιογραφία. Με αυθεντικό ταλέντο, αίσθηση της ιστορίας, κατανόηση της ανθρώπινης φύσης και αγωνία για το αύριο ο Θέμελης μας έχει χαρίσει ένα μεγάλο έργο της σύγχρονης ελληνικής πεζογραφίας.
 
Επισκεφθείτε τώρα το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας, δεσμεύστε το δικό σας αντίτυπο και εμπλουτίστε τη βιβλιοθήκη σας με ένα έργο-σταθμό στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής πεζογραφίας. Έχετε τη δυνατότητα να προπαραγγείλετε το βιβλίο και από το eshop μας.
 
Η έκδοση συνοδεύεται από σημείωμα του συγγραφέα στο οποίο εξηγεί τη φιλοσοφία της γραφής του, αλλά και το γιατί άρχισε να γράφει ιστορικά μυθιστορήματα, όπως και κριτικά κείμενα για το έργο του.

 

 

Read 235 times

Latest from apostaktirio team