Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018 16:07

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε ο Γιώργος Περισανίδης, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, το νέο του μυθιστόρημα «Το Παζλ»

Written by
393
Με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε ο Γιώργος Περισανίδης, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, το νέο του μυθιστόρημα «Το Παζλ»

Την Παρασκευή, στις 27 Απριλίου, ο Γιώργος Περισανίδης, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, σε μία εκδήλωση κατάμεστη από κόσμοτο νέο μυθιστόρημα του, «Το Παζλ». 

Η εκδήλωση, πέρα από την παρουσίαση των βιβλίων του Γιώργου Περισανίδη είχε και ένα σημαντικό μέρος αφιερωμένο στην μουσική, στο τραγούδι, στο θέατρο, στον χορό και στη ζωγραφική, «κομμάτια» και αυτά μαζί με τη συγγραφή ενός παζλ. 

Μια multitasking παρουσίαση όπως και ο τρόπος γραφής του συγγραφέα!

Οι παρευρισκόμενοι είχαν έτσι την ευκαιρία να ακούσουν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τη Συμφωνική Λαϊκή Ορχήστρα "Εν-Χορδώ" υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου και την Ορχήστρα Πνευστών Πατρεύς υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Ευρυσθένη Χατζηγιάννη.

Να δουν μια παράσταση βασισμένη και στα 3 βιβλία του συγγραφέα, από θεατρική ομάδα, σε σκηνοθεσία του Τριαντάφυλλου Πατήρη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης το Χορευτικό του Πολιτιστικού Ομίλου Τέχνης Κίνηση υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Σουλτανά.

Παράλληλα, έγινε και έκθεση ζωγραφικής από έργα που εκτίθενται στο τελευταίο μυθιστόρημα του Γιώργου Περισανίδη, την οποία είχε επιμεληθεί ο ζωγράφος Βασίλης Καραβασίλης. Να σημειωθεί ότι ερμήνευσαν ο Δημήτρης Δημόπουλος και η Ανδριάνα Τσαγκάρη, ενώ τα κείμενα διάβασε ο Λάκης Βανταράκης. Την παρουσίαση και σκηνοθετική επιμέλεια της βραδιάς, στην οποία συμμετείχαν συνολικά εθελοντικά πάνω από 100 καλλιτέχνες, είχε ο Τριαντάφυλλος Πατήρης.

Φωτογραφίες από την Παρουσίαση μπορείτε να βρείτε εδώ

More Info: http://www.digilove.eu/
 

 

Read 393 times

Latest from apostaktirio team