Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 09:36

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Φίλντισι: Ευτοπία του Χρήστου Γεωργιάδη

Written by
222
Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Φίλντισι: Ευτοπία  του Χρήστου Γεωργιάδη

Ευτοπία

του Χρήστου Γεωργιάδη

ISBN: 978-618-5101-54-1 

Νουβέλα

σελ. 200

Λιανική τιμή: 13 ευρώ +ΦΠΑ 

 …Ο Φοίβος καταλάβαινε ότι για να ειρηνεύσει ο κόσμος θα έπρεπε να φτιαχτεί το πρώτο βασικό κύτταρο. Αυτό το ειρηνικό χωριό θα είναι το γενεσιουργό κύτταρο ενός ολόκληρου οργα­νισμού. Σιγά σιγά θα ξεφυτρώνουν οι ειρηνικές κοινότητες η μία μετά την άλλη μέχρι που ολόκληρες χώρες θα μετατρέπονται σε ειρηνικές. Αυτό είναι το μέλλον. Η αποσύνδεση από το μακάβριο, τρέχον σύστημα και η ενσωμάτωση στο όραμα της ειρηνικής καλ­λιέργειας και διατροφής και της περιεκτικής δικαιοσύνης για όλα τα πλάσματα. Έτσι, δημιούργησε μια vegan οικο-κοινότητα με το όνομα Ευτοπία

«Η «Ευτοπία» είναι μια συγκινητική ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και της επίγνωσης να μεταμορφώσουμε τόσο την ατομική όσο και τη συλλογική μας ζωή.

Ο Χρήστος Γεωργιάδης έχει γράψει μια εμπνευσμένη και διορα­τική νουβέλα με συναρπαστική πλοκή η οποία φέρνει στην επι­φάνεια όλα εκείνα τα αληθινά συναισθήματα που ανανεώνουν τη δέσμευσή μας να οικοδομήσουμε το όμορφο και το σημαντικό στη ζωή μας σε αυτή τη Γη. Συνιστάται ιδιαίτερα για όλους!» 

Δρ Will Tuttle 

Ο Will Tuttle, Ph.D., συγγραφέας του διεθνούς best-seller, The World Peace Diet, είναι αποδέκτης της Τιμητικής Διάκρισης Cour­age of Conscience και του Βραβείου Empty Cages. 

 Ο Χρήστος Γρ. Γεωργιάδης γεννή­θηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φι­λοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως εκπαιδευτι­κός.

Το συγγραφικό του έργο εστιάζεται στην οικολογική vegan λογοτεχνία και τα βιβλία του είναι τα πρώτα αυτού του είδους στην Ελλάδα.

Τα θέματά του αντλούνται από την σχέση μας με τα άλλα αισθανόμενα όντα του πλανήτη και στο έργο του αναδύεται η ευαισθησία για την αξία της ζωής και μαζί η αναγκαιότητα για έναν άλλο τρόπο διαβίωσης, αυτόν της συνύπαρξης και της σύνδεσης. 

Εκδόσεις Φίλντισι 

Ξανθίππου 123, Παπάγου, 15669

Τηλ.: 210 6540170

www.filntisi.gr

 info@filntisi.gr

 

Read 222 times

Latest from apostaktirio team