Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 09:58

Παρουσίαση 21/5/18 (Αίτιον, Αθήνα): Pr8ject - Η Αφύπνιση (Αγγελική-Χριστίνα Κρίμπαλη)

Written by
252
Παρουσίαση 21/5/18 (Αίτιον, Αθήνα): Pr8ject - Η Αφύπνιση (Αγγελική-Χριστίνα Κρίμπαλη)

Pr8ject - Η Αφύπνιση

(Αθήνα, Δευτέρα 21 Μαΐου 19:00)

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Αγγελική-Χριστίνα Κρίμπαλη σάς προσκαλούν στην παρουσίαση αυτογνωσιακού μυθιστορήματος με τίτλο "Pr8ject - Η Αφύπνιση", στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού Αίτιον, τη Δευτέρα 21 Μαΐου στις 19:00. 

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που απευθύνεται σε αναγνώστες με διαταραχή ελλειματικής προσοχής κι άλλες αναγνωστικές ιδιαιτερότητες. Η συγγραφέας έδωσε μεγάλη σημασία στο στήσιμο του βιβλίου, γι' αυτό και μέσα σε αυτό θα βρείτε έντονα τονισμένες λέξεις, πλαισιωμένες με φράσεις και την αίσθηση της μελωδίας στους τίτλους και στο background. Δεν πρόκειται για τυπογραφικά λάθη και σφάλματα του ατελιέ, αλλά για μελετημένες επιλογές που θα βοηθήσουν εκείνους οι οποίοι αγαπούν στο διάβασμα, αλλά λόγω ιδιαιτεροτήτων δεν μπορούν να μείνουν αφοσιωμένοι σε ένα κείμενο για αρκετή ώρα. 

Από το οπισθόφυλλο

Ένα βιβλίο για τον έρωτα, το δράμα, τη χαρά και τα πάθη... Ένα βιβλίο για τους ανθρώπους και τις ψυχές τους... Μα πάνω από όλα ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρημα για την αλήθεια της Αγάπης που όλοι μας αναζητούμε ακατάπαυστα.

Συχνά, ακόμα κι αν τη βρίσκουμε, καταλήγουμε απογοητευμένοι. Κι αυτό γιατί συνηθίζουμε να αγνοούμε το πιο βασικό. Όμως η Αυγουστία, η ηρωίδα του βιβλίου, θα αναλάβει εν αγνοία της το πιο δύσκολο και αξιέπαινο εγχείρημα: να μας ενθυμήσει την Αλήθεια! 

Ένα ανατρεπτικό βιβλίο που ξεπερνά τα καθιερωµένα! Ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρηµα που παρακάµπτει τα δύσκαµπτα ψυχολογικά όρια & τις έννοιες. Με µουσική στους τίτλους, έντονες λέξεις, πλαισιωµένες φράσεις, µελωδία στο background. 

Ένα «PR8JECT» που, παρακάµπτοντας τον χρόνο και τον χώρο, συµφιλιώνει τις δυσκολίες αναγνωστών µε διαταραχή ελλειµµατικής προσοχής κι άλλες αναγνωστικές ιδιαιτερότητες, ανατρέπει «παγιωµένες» αξίες και ιδανικά, µετουσιώνοντας για όλους µας την ανάγνωση στο απόλυτο βίωµα της Ψυχής... 

Η συγγραφέας 

Η Αγγελική-Χριστίνα Κρίµπαλη γεννήθηκε την ηλιόλουστη Παρασκευή & 13 του 1976. Έκτοτε η λάµψη του Ήλιου έγινε η µεγάλη της «αδυναµία»... και δύναµη.

Καθώς µεγάλωνε, δεν έπαψε στιγµή να διακρίνει τη λάµψη αυτή και στους ανθρώπους γύρω της. Μόνο που συνειδητοποίησε πως πολλοί από αυτούς, δεν γνώριζαν πως «έλαµπαν» επίσης... Κι έτσι άξαφνα συναντήθηκε µε το σκοπό της Ζωής της: την ενθάρρυνση και καθοδήγηση των συνανθρώπων της προς το δικό τους Φως! Αποφάσισε να σπουδάσει Ψυχολογία. Ειδικεύτηκε στην Εργασιακή Ψυχολογία, στη Συστηµική Οικογενειακή Θεραπεία, στη θεραπευτική Ύπνωση, ενώ δεν έπαψε ποτέ να παρακολουθεί και να συµµετάσχει σε επιµορφωτικές εκπαιδεύσεις και σεµινάρια. 

Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον της για τη φύση της Ψυχής την οδήγησε στον κόσµο των Εναλλακτικών – Ενεργειακών Θεραπειών, όπως το Reiki, τη Ρεφλεξολογία, το THETA healing, την Ayurveda, στα οποία εκπαιδεύτηκε κι έχει εντάξει στον ολιστικό πλαίσιο που εξασκεί ως θεραπεύτρια. 

Ευγνωµονεί καθηµερινά για την παρουσία του εντεκάχρονου γιου της, Άγγελου, στη ζωή της, του «σοφότερου Δασκάλου της» όπως τον αποκαλεί. 

Επικοινωνήστε µαζί της στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 252 times

Latest from apostaktirio team