Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018 14:21

Η Anima Εκδοτική και η συγγραφέας Έλενα Πίνη σας προσκαλούν στην εκδήλωση: "Ακροβατώντας στου φτερού την άκρη Ποίηση & Ζωγραφική" Αίτιον, 6/6

Written by
305
Η Anima Εκδοτική και η συγγραφέας Έλενα Πίνη σας προσκαλούν στην εκδήλωση: "Ακροβατώντας στου φτερού την άκρη Ποίηση & Ζωγραφική" Αίτιον, 6/6

Η Anima Εκδοτική και η συγγραφέας Έλενα Πίνη σας προσκαλούν στην εκδήλωση: "Ακροβατώντας στου φτερού την άκρη Ποίηση & Ζωγραφική" όπου θα παρουσιαστεί το ποιητικό έργο με τίτλο "Κύκνεια Αγάπη" και το εικαστικό έργο που είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο και φιλοτεχνημένο από την ζωγράφο Κωνσταντίνα Μηνά.
Εκτός από την ποιήτρια, για τη συλλογή θα μιλήσουν και θα διαβάσουν αποσπάσματα:
-Κωνσταντίνα Μηνά (ζωγράφος)
-Βίκυ Σακκή (ψυχολόγος,ψυχοθεραπεύτρια, εμπειρογνώμων  Eurocare/Coface)
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Νίκος Στεφανής. 

βιογραφικό 

Ονομάζομαι Έλενα Πίνη. Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα στο τμήμα Βιολογίας του Ε.Κ.Π.Α.

Από τις Εκδόσεις Anima κυκλοφορούν δυο ποιητικά μου έργα, «Δέσμιοι Ονείρων» & «Κύκνεια Αγάπη». Πρόσφατα βραβεύθηκαν και τα δύο ποιητικά μου έργα από τον Ε.Π.Ο.Κ στον 8ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό. 

Ποιήματά μου έχουν επίσης συμπεριληφθεί στην 3η & 4η Ομαδική Ποιητική Συλλογή (Εκδόσεις Διάνυσμα) και στο Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2017 & 2018 (Εκδόσεις tovivlio.net).

Έχω βραβευθεί με έπαινο από την  Unesco Πειραιώς και Νήσων για το ποίημά μου με τίτλο «Νοστ[αλγός]». Στον 7ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ τιμήθηκα με Β' Βραβείο για τον μουσικό στίχο, με τίτλο «Λεηλασία» και με Γ' Βραβείο και έπαινο για το ποίημα, με τίτλο «Μοναξιά παντού» και πρόσφατα, στον 8ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό απέσπασα το Β' Βραβείο για το ποίημά μου «Καλοκαίρι... Αναπνέω» και Γ' Βραβείο για το παραμύθι με τίτλο «Ο Αλκίνοος και η Σκούλη, η Χελώνα».

 

Read 305 times

Latest from apostaktirio team