Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 07:26

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ από τις εκδόσεις Αλφειός / Δήμος Τρικκαίων, 13/6

Written by
287
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ από τις εκδόσεις Αλφειός / Δήμος Τρικκαίων, 13/6

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 

Οι εκδόσεις ΑΛΦΕΙΟΣ και το Βιβλιοπωλείο "Επιλογή" της Ανθούλας Αλεξανδρή παρουσιάζουν την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο  στο

Δημαρχείο του Δήμου Τρικκαίων, υπό την αιγίδα των Δήμων ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ και ΠΥΛΗΣ, το βιβλίο του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ "ΧΡΟΝΙΚΟ 1942-1945 ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΣΑΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ". 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Ο Γεώργιος Σιούλας, δικηγόρος και επιστημονικός επιμελητής της έκδοσης.

Ο Δημήτριος Κωνσταντινίδης, εκπαιδευτικός, πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Παιδαγωγικού Τμήματος της ΣΕΛΕΤΕ, ιστορικός ερευνητής της τοπικής ιστορίας και συγγραφέας τριών ιστορικών βιβλίων.

Ο Κώστας Μιχαλάκης, καθηγητής Φιλόλογος, πτυχιούχος Ιστορίας -Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα Ιστορίας Χερσονήσου του Αίμου, ιστορικός ερευνητής, αρθρογράφος και συγγραφέας δύο ιστορικών βιβλίων. 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δάσκαλος Γιώργος Αλεξανδρής

Λόγω της καταγωγής του Γεωργίου Κωστόπουλου από την Πιαλεία Τρικάλων καθώς και των ημερολογιακών σημειώσεων του –οι οποίες αφορούν γεγονότα που εξελίχθηκαν και πρόσωπα που κινούνταν στον ευρύτερο χώρο του Νομού Τρικάλων και κυρίως στον ορεινό του όγκο–, το βιβλίο παρουσιάζει ιδιαίτερο τοπικό ενδιαφέρον.

 

Read 287 times

Latest from apostaktirio team