Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 18:27

Παρουσίαση (3 Οκτωβρίου, Χαλκίδα): Η χρεοκοπία της Ελλάδας Η Ευρώπη και το πολιτικό της σύστημα (Κώστας Χαϊνάς)

Written by
153
Παρουσίαση (3 Οκτωβρίου, Χαλκίδα): Η χρεοκοπία της Ελλάδας Η Ευρώπη και το πολιτικό της σύστημα (Κώστας Χαϊνάς)

 Παρουσίαση (3 Οκτωβρίου, Χαλκίδα): Η χρεοκοπία της Ελλάδας Η Ευρώπη και το πολιτικό της σύστημα (Κώστας Χαϊνάς) 

Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Κώστας Χαϊνάς σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου μας με τίτλο «Η Χρεοκοπία της Ελλάδας, Η Ευρώπη και το Πολιτικό της Σύστημα», στο Δημοτικό Θέατρο "ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ" (Σιώκου 1, Χαλκίδα) την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου, στις 19:00. 

Ένα δοκίμιο για τους σημαντικότερους για την ανθρωπότητα σταθμούς του 20ού αιώνα που επηρέασαν την Ελλάδα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα αδύνατα σημεία στα οποία οικοδομήθηκε το σύγχρονο νεοελληνικό κράτος. 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν: Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. 

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: κ. Αντώνιος Αντωνίου (Δρ. Αστροφυσικής, Επιστημονικός Διευθυντής Εστίας Γνώσης Χαλκίδας), ο κ. Δημήτρης Διακομόπουλος (Συγγραφέας, π.Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας), ο κ. Βελισσάριος Καράκωστας (Συγγραφέας, Επίτιμος Πρόεδρος Εφετών), ο κ. Κώστας Ρουσσόπουλος (Οικονομολόγος, π. Πρόεδρος ΟΕΕ Ευβοίας, Εκτελεστικός Γραμματέας ΠΣ Στερεάς Ελλάδας), ο κ. Γιώργος Σιακαντάρης (Δρ. Κοινωνιολογίας, συγγραφέας, π. Επιστημονικός Διευθυντής ΙΣΤΑΜΕ) και ο κ. Χρήστος Χατόλας (Δικηγόρος). 

Για συνέντευξη με τον συγγραφέα, ενόψει της παρουσίασης, ή περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, παρακαλούμε καλέστε στο 211012 6900 ή στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Read 153 times

Latest from apostaktirio team