Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 17:27

Παρουσίαση Βιβλίου 15/10/18 (Αθήνα): Η Πτώση (Τόνια Λαλούση)

Written by
205
Παρουσίαση Βιβλίου 15/10/18 (Αθήνα): Η Πτώση (Τόνια Λαλούση)

Η Πτώση

Τόνια Λαλούση - Αστυνομικό Μυθιστόρημα

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Τόνια Λαλούση σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Η Πτώση», στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αίτιον (Τζιραίων 8, Αθήνα - στάση μετρό Ακρόπολη), τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 19:00. 

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με φόντο τη σύγχρονη Αθήνα. Ένας µυστηριώδης θάνατος µιας φοιτήτριας και μία ερωτική μάχη ανάμεσα σε έναν εγκληµατολόγο και μία νεαρή αστυνοµικό. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Ηλίας Καράμπελας (συγγραφέας) και ο κ. Κωνσταντίνος Μπίστας (φοιτητής ιατρικής – συνθέτης). 

Από το οπισθόφυλλο

Ένα τετράδιο µε προσωπογραφίες.

Τίποτα που να µαρτυρά

την ταυτότητα του δηµιουργού του.

Τίποτα, εκτός από ένα µονόγραµµα: ΖΖ. 

H νεαρή αστυνοµικός Άννα Ηλιοπούλου είναι έτοιµη να παρατήσει για πάντα τη δουλειά της, όταν βρίσκει ξανά την ελπίδα σε µια νέα υπόθεση που αφορά τον µυστηριώδη θάνατο µιας φοιτήτριας. Η άφιξη, όµως, του εγκληµατολόγου Πέτρου Δεληγιάννη, συνταράσσει ακόµη περισσότερο τον ήδη κλονισµένο κόσµο της. Με φόντο τη σύγχρονη Αθήνα, οι δυο τους συνεργάζονται για την εξιχνίαση της υπόθεσης, αλλά τα λάθη και οι παρερµηνείες τούς επιστρέφουν συνέχεια στο µηδέν. 

Η γνωριµία τους εξελίσσεται σε µια ερωτική µάχη, καθώς η Άννα γοητεύεται από τον έξυπνο αλλά απόλυτο χαρακτήρα του Πέτρου, τη στιγµή που αυτός βρίσκεται αντιµέτωπος µε το εγώ του και τους φόβους του. Η υπόθεση του θανάτου της φοιτήτριας φαίνεται πως θα κλείσει όταν το ψέµα µεταµφιέζεται σε αλήθεια και το λάθος µοιάζει η πιο σωστή επιλογή.

 

Το αίνιγµα βρίσκεται στο µονοπάτι

που οδηγεί στην Πτώση.

Θα µπορέσουν ο Πέτρος και η Άννα

να βρουν τη λύση; 

Η συγγραφέας

Η Τόνια Λαλούση γεννήθηκε το 1993 στην Καλαµάτα και σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήµιο Πατρών. Τον Μάιο του 2017 ολοκλήρωσε το πρώτο της βιβλίο, ένα ροµαντικό µυθιστόρηµα µε τίτλο Ακροβατώντας στον χτύπο της καρδιάς, το οποίο κυκλοφορεί στο Amazon.

Η σταδιακή µετάβαση του ενδιαφέροντός της από την αναγνωστική σφαίρα του ροµαντικού στα µυστήρια και τις περιπέτειες της αστυνοµικής λογοτεχνίας, την οδήγησε στη συγγραφή του νέου της βιβλίου, µε τίτλο Η Πτώση, ένα κράµα αστυνοµικού και ροµαντικού µυθιστορήµατος.

Θεωρεί πως, ενώ γράφει κανείς ένα βιβλίο, µπορεί να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και να ψυχογραφήσει πιο εύστοχα τους γύρω του. Κάθε συγγραφική απόπειρα είναι γι' αυτήν ένα νέο ταξίδι, µε αρχηγούς τους ήρωες των βιβλίων της, οι οποίοι καθορίζουν την εξέλιξη της εκάστοτε ιστορίας.

Read 205 times

Latest from apostaktirio team