Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 14:19

Ο ξένος των Χριστουγέννων Αργυρώ Αγγελίνα Ζωγράφου, Εκδόσεις Φίλντισι

Written by
123
Ο ξένος των Χριστουγέννων  Αργυρώ Αγγελίνα Ζωγράφου, Εκδόσεις Φίλντισι

Ο ξένος των Χριστουγέννων

Αργυρώ Αγγελίνα Ζωγράφου

Λιανική τιμή: 12 ευρώ +ΦΠΑ

Βιβλίο και CD

Σελ.64

ISBN 978-618-5101-75-6 

Το βράδυ των Χριστουγέννων συμβαίνουν υπέροχα, μαγικά πράγματα, αλλά και απρόοπτα.

 Αναπάντεχα, ένα ξένο κουκλάκι βρέθηκε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κατερίνας. Δεν ήταν αστραφτερό, ούτε καν καλοντυμένο. Κάτι κουρελάκια φορούσε και φαινόταν τόσο φοβισμένο.

Αυτό το χριστουγεννιάτικο στολίδι ακόμη κι η Κατερίνα, που είχε ξαπλώσει να κοιμηθεί κάτω από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο για να το  θαυμάζει όλο το βράδυ, πρώτη φορά το έβλεπε

Άραγε τα άλλα στολίδια του δέντρου πώς το αντιμετώπισαν; Το έδιωξαν, το αποπήραν, το φοβήθηκαν, το παράτησαν στην τύχη του; Κι ο αρχηγός τους, ο Καρυοθραύστης, τι στάση κράτησε απέναντί του; 

Τα σχέδια του βιβλίου έγιναν από τη συγγραφέα.

Στο CD, που συνοδεύει την έκδοση, η Αργυρώ Αγγελίνα Ζωγράφου διαβάζει την ιστορία παραστατικά, μιμούμενη τις «φωνές» όλων των στολιδιών του χριστουγεννιάτικου δέντρου, για τα παιδιά που προτιμούν να ακούνε παρά να διαβάζουν. 

Δυο λόγια για τη συγγραφέα: 

Ονομάζομαι Αργυρώ Αγγελίνα- Ζωγράφου. Γεννήθηκα στη Λιβαδειά το 1956.

Είμαι συγγραφέας. Έχω εκδώσει το πρώτο μου μυθιστόρημα «Το Δυσλεκτικό Βραχιόλι του Μάρτη» από τις εκδόσεις Θερμαϊκός.

Έχω παρουσιάσει αρκετές φορές ανέκδοτα διηγήματα, παραμύθια και ποιήματα μου σε εκδηλώσεις για παιδιά (ανάγνωση, εργαστήρια δημιουργικότητας).

Έχω συμμετάσχει ως εθελόντρια στην Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς.

Έχω παρουσιάσει παραμύθια μου σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες σε Κέντρα Ειδικής Αγωγής και σε εκδηλώσεις για ανάγνωση σε βιβλιοπωλεία στην Αθήνα. 

Εκδόσεις Φίλντισι 

Ξανθίππου 123, Παπάγου

Τηλ.: 210 6540170

Fax: 210 6540918

www.filntisi.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Read 123 times

Latest from Super User