Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 10:37

Παρουσίαση 11/12/18 (Θεσσαλονίκη) - Δράμα, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 10:00 - 14:00: Φουλίνος ο Πιγκουίνος (Καλιαντζόγλου Φωτεινή)

Written by
173
Παρουσίαση 11/12/18 (Θεσσαλονίκη) - Δράμα, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 10:00 - 14:00: Φουλίνος ο Πιγκουίνος (Καλιαντζόγλου Φωτεινή)

Παρουσίαση 11/12/18 (Θεσσαλονίκη): Φουλίνος ο Πιγκουίνος (Καλιαντζόγλου Φωτεινή)

Οι Εκδόσεις iWrite το Bιβλιοπωλείο-Πολυχώρος Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» και η συγγραφέας Φαίη Καλιαντζόγλου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου μας με τίτλο «Φουλίνος ο Πιγκουίνος». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Bιβλιοπωλείο-Πολυχώρος Μαλλιάρης Παιδεία «Ανατόλια» Δ. Γούναρη 39, στην Καμάρα, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στις 18:30. 

Αφήγηση του παραμυθιού και επεξήγηση του κειμένου, εκτός από την συγγραφέα, θα γίνει και από την κα Ελισάβετ Δελλή (απόφοιτο Φιλολογίας του ΑΠΘ). Επίσης, θα αναπτυχθούν τα θέματα:
- Πώς επιδρά στην ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού ένα παραμύθι;
- Γιατί είναι σημαντική η αφήγηση από τον ίδιο τον γονέα;

Μπαλόνια, καραμέλες, και πολλά άλλα θα υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους!

Δράμα, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 10:00 - 14:00

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Φαίη Καλιαντζόγλου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου μας με τίτλο «Φουλίνος ο Πιγκουίνος». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Ονειρούπολη Δράμας, στο Σπιτάκι του Παραμυθιού, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 10:00 με 14:00.

Το παραμύθι θα παρουσιάσει η κ. Βενετία Παπαδοπούλου (φιλόλογος και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Συμβουλευτική Παιδαγωγική). Έπειτα θα μιλήσει γι' αυτό η συγγραφέας Φαίη Καλιαντζόγλου και θα ακολουθήσει αφήγηση ενός μέρους του παραμυθιού και εξήγησή του από την ίδια.

Καραμέλες, ζαχαρωτά και μπαλόνια θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους!!! 

Από το οπισθόφυλλο

Ο Φουλίνος είναι ένα μικρό πιγκουινάκι που ζει με τους γονείς του στο «Χιονοχωριό», ένα μικρό χωριουδάκι στον Νότιο Πόλο. Όταν αναγκάζεται να μείνει για λίγες μέρες μόνο του, νιώθει δυστυχισμένος. Θα είναι όμως για πολύ; Μήπως δεν είναι τόσο μοναχούλης του όσο ένιωθε; Μια απρόσμενη συνάντηση φέρνει τα πάνω-κάτω στην ζωή του! Διασκεδαστικές εικόνες με αστεία τραγουδάκια που μας υπενθυμίζουν πως... «όσο μόνοι και αν νομίζουμε πως είμαστε, πάντα θα υπάρχει κάποιος, κάπου, κάτι που να μας κάνει να πιστέψουμε το αντίθετο!».

Α, και να θυμάστε:

Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά

μόνο όταν τα πιστεύουμε!

H συγγραφέας

Η Καλιαντζόγλου Φωτεινή (όπως είναι το βαφτιστικό της όνοµα) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου διαµένει µέχρι και σήµερα. Αποφοιτώντας από το λύκειο, εγγράφεται σε Ι.Ε.Κ σπουδάζοντας "Ειδικός εφαρµογών αισθητικής". Έκανε την πρακτική της σε ινστιτούτο της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνοντάς την. Παρακολούθησε µαθήµατα πληροφορικής, αποχτώντας έτσι 2 αναγνωρισµένα πτυχία. Γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα και λίγα Γερµανικά. Από πολύ µικρή της άρεσε να διαβάζει παραµύθια. Γνωρίζοντας την αγάπη που έχει για τα παιδιά, αποφάσισε να γράψει το δικό της. "Ο Φουλίνος ο πιγκουίνος" είναι το πρώτο της εγχείρημα.

Read 173 times

Latest from apostaktirio team