Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 20:56

Παρουσίαση 15/12/18 (Ξάνθη): Τα Χριστούγεννα της Καφέ Αρκούδας (Δήµητρα Στεφανίδου)

Written by
180
Παρουσίαση 15/12/18 (Ξάνθη): Τα Χριστούγεννα της Καφέ Αρκούδας (Δήµητρα Στεφανίδου)

Παρουσίαση 15/12/18 (Ξάνθη): Τα Χριστούγεννα της Καφέ Αρκούδας (Δήµητρα Στεφανίδου)

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Δήμητρα Στεφανίδου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Τα Χριστούγεννα της Καφέ Αρκούδας». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Καπναποθήκη "Π" Καπνεργατών 9 στην Ξάνθη, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 12:00.

Εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η κ. Χρυσάνθη Δάινα (συγγραφέας- Κοινωνιολόγος) και η εικονογράφος του βιβλίου κ. Έλενα Γρίβα. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα απασχοληθούν δημιουργικά, ζωγραφίζοντας και κατασκευάζοντας τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Από το οπισθόφυλλο 

Μια καφέ αρκούδα αποφασίζει να κάνει ένα µεγάλο ταξίδι ως τον Βόρειο Πόλο για να γνωρίσει τις ξαδέλφες της, τις άσπρες αρκούδες. Υπόσχεται στους γονείς της ότι τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουν µαζί. Στο ταξίδι της τη συντροφεύουν ένας λαγός και µια αραχνούλα.

Θα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισµό τους; Άραγε η καφέ αρκούδα θα µπορέσει να κρατήσει την υπόσχεση που έχει δώσει στους γονείς της;

Μια ιστορία για τη σπουδαιότητα της επίτευξης των στόχων, τη φιλία, την οικογένεια και την τόλµη.

Η συγγραφέας

Η Δήµητρα Στεφανίδου γεννήθηκε, µεγάλωσε και ζει στη Δράµα.

Είναι απόφοιτος της Νοµικής Σχολής του Δηµοκριτείου Πανεπιστήµιου Θράκης και κάτοχος δύο µεταπτυχιακών τίτλων. Εργάζεται στον δηµόσιο τοµέα.

Είναι παντρεµένη και µητέρα δύο παιδιών. Αφορµή για να ξεκινήσει το ταξίδι της συγγραφής αποτέλεσε ο γιος της. Της ζητούσε να αφηγηθεί ιστορίες µε ζώα και τις περιπέτειές τους. Μέσα από αυτές τις ιστορίες διδάσκονται έννοιες όπως η φιλία, η διαφορετικότητα, η οικογένεια, η υπόσχεση.

Αυτό είναι το πρώτο της παραµύθι που µοιράζεται µε όλα τα παιδιά.

Read 180 times

Latest from apostaktirio team