Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 20:58

Η Αγάπη πριν τις Επιθυμίες Desires #2 (Αθήνα, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, 19:00)

Written by
106
Η Αγάπη πριν τις Επιθυμίες Desires #2  (Αθήνα, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, 19:00)

Η Αγάπη πριν τις Επιθυμίες Desires #2

(Αθήνα, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, 19:00)

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Άντα Αντρέου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο «Η Αγάπη πριν τις Επιθυμίες | Desires #2».

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Αγγελική Κατσιμάρδου (αρθρογράφος στο Nikolsway.com), η Νικολέτα Μπαλοπήτου (reviewer στο Spoileralert.gr) και η Άρτεμις Βελούδου (επιμελήτρια, συγγραφέας).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 19:00, στο Καφέ- Πολυχώρο Πολιτισμού "Αίτιον",  Τζιραίων 8, Αθήνα (στάση μετρό Ακρόπολη).

Σας περιμένουμε!

Από το οπισθόφυλλο

Τα πρόσωπά μας ήταν σε απόσταση αναπνοής.

«Με αγαπάς», μουρμούρισε πάνω στα χείλια μου. «Πάρ' το σαν μάθημα αυτό. Απόδειξη πως έτσι και φύγω, θα χαθείς», ομολόγησε χαμηλόφωνα.

Στις «Σκοτεινές Επιθυμίες», η Άντα Αλιβιζάτου μας γνώρισε το παρόν της. Τώρα, έφτασε η στιγμή να μας γυρίσει πίσω στον χρόνο και να μας δείξει το παρελθόν που την άλλαξε...

...δύο χρόνια πριν. Τότε που η Άντα ήρθε αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τη σκληρή αλήθεια και την απάνθρωπη συνειδητοποίηση πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ο Θέμης Φραντζής και ο Πάνος Αναγνώστου επιστρέφουν για να απαντήσουν στα αινιγματικά ερωτήματα. Δύο ονόματα και μία ιστορία. Μία ιστορία που συνέτριψε περισσότερα από ένα άτομα.

Απαντήσεις που δημιουργούν νέες ερωτήσεις, ένα ανεξήγητο μυστήριο και το αποτέλεσμα που άλλαξε την Άντα γεννάει νέα ερωτηματικά για το μέλλον.

Γιατί για την Άντα Αλιβιζάτου, τίποτα δεν τέλειωσε ακόμη...

Η πένα της Άντας Αντρέου έχει ένα ιδιαίτερο στιλ γραφής. Λίγο ωμό και μάγκικο, αλλά ταυτόχρονα με μια απέραντη ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ξέρει δε πότε να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό και απολαυστικό αποτέλεσμα.

Αγγελική Κατσιμάρδου, Read to Death

Η Άντα Αντρέου, με γραφή ρεαλιστική, με περπάτησε σε σοκάκια μυστηρίου κι έρωτα. Με τα χρώματα της ίριδας ζωγράφισε κόσμους μαγικούς κι ερωτικούς γεμάτους αμέτρητη ευαισθησία!

Έλσα Παζολίδου, επιμελήτρια κειμένων, διαχειρίστρια Elsa's & Lia's Books & Βιβλιοεξάρτηση

Η σειρά «Desires» αποτελείται από παθιασμένες κι απόλυτα απενοχοποιημένες ιστορίες έρωτα και φιλίας, με ελληνικό χρώμα και σύγχρονους κι εξαιρετικά ψυχογραφημένους χαρακτήρες, που σκέφτεσαι για αρκετό καιρό μετά και την πρώτη αναγνωστική γνωριμία μαζί τους.

Νικολέτα Μπαλοπήτου, Spoiler Alert

"Η "Αγάπη Πριν τις Επιθυμίες" εμφιαλώνει με έναν μοναδικό τρόπο αποστάγματα από τα συναισθήματα, τις εικόνες, τις μυρωδιές, τους ήχους, τις ανησυχίες και τις χαρές της εφηβείας, όσο ξεδιπλώνει το παρελθόν της πρωταγωνίστριας της σύγχρονης αισθηματικής σειράς βιβλίων "Desires" της Άντας Αντρέου, αποτελώντας μία ιστορία-prequel που αξίζει να διαβαστεί κι αυτοτελώς.

Άρτεμις Βελούδου, συγγραφέας, επιμελήτρια βιβλίων

Η συγγραφέας

H Άντα Αντρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα της Κύπρου, ενώ έζησε για δύο χρόνια στην Αθήνα, όπου σπούδασε Σχέδιο Μόδας.

Άρχισε να γράφει από δεκαπέντε χρονών, όμως μετά την ενηλικίωσή της αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγγραφή και επαγγελματικά. Η συγγραφική της διαδρομή ξεκίνησε από το διαδίκτυο, δημοσιεύοντας ιστορίες στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα Wattpad, όπου και αρκετά έργα της αγαπήθηκαν από το αναγνωστικό κοινό. Παρακολούθησε σεμινάρια συγγραφής σε Ελλάδα και Κύπρο, που βοήθησαν στη βελτίωση του τρόπου γραφής της, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε διαγωνισμούς συγγραφής και ποίησης, όπου έχει διακριθεί.

Το πρώτο βιβλίο και πρώτο μέρος της ερωτικής σειράς βιβλίων Desires, «Σκοτεινές Επιθυμίες #Desires 1» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις iWrite και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της συγγραφέως:

www.adaandrews.com

www.facebook.com/AdaAndrewsAuthor

Read 106 times

Latest from apostaktirio team