Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 20:09

Παρουσίαση 12/02/19 (Αθήνα): Μετάλλαξη (Ναταλία Βαϊοπούλου)

Written by
213
Παρουσίαση 12/02/19 (Αθήνα): Μετάλλαξη (Ναταλία Βαϊοπούλου)

Παρουσίαση 12/02/19 (Αθήνα): Μετάλλαξη (Ναταλία Βαϊοπούλου)

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Ναταλία Βαϊοπούλου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο «Μετάλλαξη».

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η κ. Αγγελίνα Παπαδημητρίου (φιλόλογος, επιμελήτρια, δασκάλα δημιουργικής γραφής), η κ. Μαρία Μουστοπούλου (συγγραφέας, επιμελήτρια, δασκάλα δημιουργικής γραφής) και η κ. Μαρία Δήμα (φιλόλογος, επιμελήτρια).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ Αίτιον, Πολυχώρο Πολιτισμού, στην οδό Τζιραίων 8, στην Αθήνα (στάση μετρό Ακρόπολη), την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00.

Σας περιμένουμε!

Από το οπισθόφυλλο

Το καλοστημένο σύστημα των δεκατεσσάρων πόλεων της Ενότητας Ειρήνης έχει λύσει σχεδόν όλα τα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και βιοποριστικά προβλήματα. Εκτός από ένα.

Τις μεταλλάξεις.

Οι μεταλλάξεις είναι όντα που, λόγω του γονιδίου Ρ5, έχουν αποκτήσει συγκεκριμένες ηλεκτρομαγνητικές ικανότητες. Είναι πλάσματα που μπορούν να ανάβουν λάμπες με την αφή τους και να ελέγχουν από απόσταση μικρά και μεγάλα, μεταλλικά αντικείμενα. Ιστορικά γεγονότα και αμέτρητες επιστημονικές έρευνες μιλούν για τον απόλυτο κίνδυνο που είναι αναγκαίο να απαλειφθεί.

Οι μεταλλάξεις πρέπει να πεθάνουν.

Είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Οι μεταλλάξεις μοιάζουν με ανθρώπους, συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι και μιλούν σαν άνθρωποι. Δεν παύουν, όμως, να είναι η συντριπτική μειοψηφία, όντα ασταθή, λάθη της φύσης, με μοναδικό σκοπό να φέρουν την καταστροφή.

Ή μήπως δεν είναι;

Τι είναι οι μεταλλάξεις; Πόσες υπάρχουν; Αποτελούν πραγματικό κίνδυνο;

Η Αιμιλία είναι μία μετάλλαξη που κρύβεται από τον κόσμο. Πιστεύει πως είναι ένα γενετικό τέρας και έχει μία παράλογη επιθυμία: θέλει να ζήσει.

Ο Ορφέας είναι επίσης μετάλλαξη. Ξέρει τα μυστικά πίσω από το γονίδιο Ρ5. Μαζί με μία ομάδα, που κρύβεται στις σκιές, προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια.

Μία κοινωνία που τρέφεται από την τρομοκρατία και τον φόβο...

Καλώς ήρθατε στην Ενότητα Ειρήνης!

Η συγγραφέας

Η Ναταλία Βαϊοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Από μικρή έδειξε ενδιαφέρον για τη λογοτεχνία και κυρίως για το είδος του φανταστικού. Μεγαλώνοντας, λάτρεψε τα βιβλία επιστημονικής φαντασίας και τα δυστοπικά μυθιστορήματα, καθώς συνήθως προβληματίζονται με τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ τεχνολογίας, κοινωνίας και εξουσίας. Γράφει από νεαρή ηλικία και έχει συνεργαστεί με το λογοτεχνικό blog Moonlight Tales. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα διακρίσεων και ρατσισμού. Στόχος της με τη συγγραφή είναι να μεταδώσει τις ανησυχίες της για τα κοινωνικά ζητήματα στους αναγνώστες.

Read 213 times

Latest from apostaktirio team