Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 18:11

Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης (Αθήνα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, 18:00)

Written by
157
Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης (Αθήνα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, 18:00)

Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης (Αθήνα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, 18:00)

Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Κλέαρχος Σταματουλάκης παρουσιάζουν στον Ιανό το μυθιστόρημα «Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν, εκτός από τον συγγραφέα, ο κ. Χαράλαμπος Πετράς (ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής) και η κα Ευγενία Παναγοπούλου (ηθοποιός) που θα ζωντανέψει την Ωραία Κοιμωμένη, αλλά θα συμμετέχει και στην κουβέντα.

Υ.Γ. Αυτή δεν είναι μία κλασική βιβλιοπαρουσίαση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιανό, Πολυχώρο Πολιτισμού, Σταδίου 24, στην Αθήνα (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 18:00.

Σας περιμένουμε!

Από το οπισθόφυλλο

Κάποιος θα µε πει τρελή, υστερικιά, κουκουρούκου. Τώρα αυτά. Τότε, ήµουν ένα λουλούδι του µπαχτσέ. Γλυκιά, ευγενική, τσουπωτή, το φως της Αυγής − εξ ου και τ' όνοµά µου. Τώρα, βρίζω σαν λιµενεργάτης, δεν σηκώνω πολλά-πολλά και έχω σαφρακιάσει. Τι έφταιξε; Πέρνα εσύ 30 χρόνια τάβλα, ελαφρώς βιασµένη από έναν ηλίθιο πρίγκιπα, που σε γκάστρωσε κιόλα, να σου πω εγώ. Ξυπνάς πενηντάρα, µε σακούλες κάτω από τα µάτια −γιατί ποιος να σου βάλει ενυδατική στο κώµα−, µ' έναν στόκο για γιο κι ένα ρεµάλι να σου τρώει το βιος. Λυπάµαι, αλλά έπρεπε να πεθάνει.

Ο συγγραφέας

Το σωτήριο έτος 1988 γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει µέχρι σήµερα, ο Κλέαρχος-Κωνσταντίνος. Κωστής µέχρι τα 11, Κλέαρχος από κει και πέρα. Αφού τελείωσε το σχολείο, µε καλύτερες αναµνήσεις αυτές από τη θεατρική οµάδα, έκανε ένα επιτυχηµένο πέρασµα από τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, για να καταλήξει στο University of Sheffield. Εκεί τελείωσε Bachelor και Master στην Ψυχολογία. Πλέον είναι Σύµβουλος Ψυχικής Υγείας, µε το γραφείο του, Create Your Myth, να λειτουργεί στο κέντρο της πόλης.

Έγραφε πάντα, µα βαριόταν πολύ εύκολα. Μέχρι που η Ωραία Κοιµωµένη έπρεπε να ξυπνήσει κι αυτός έπρεπε να καταγράψει την εκδίκησή της. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.

Επικοινωνία µε τον συγγραφέα...

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Instagram: klearhosks

Read 157 times

Latest from apostaktirio team