Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 21:41

Εύη Βουκελάτου - Η Αμέλια και το Μαγεμένο Δάσος - Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Ιβίσκος!

Written by
183
Εύη Βουκελάτου - Η Αμέλια και το Μαγεμένο Δάσος - Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Ιβίσκος!

Εύη Βουκελάτου - Η Αμέλια και το Μαγεμένο Δάσος - Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Ιβίσκος!

Λίγα Λόγια για το Βιβλίο

Η Αμέλια θέλει να απελευθερώσει το αγαπημένο της δάσος από τα μάγια της κακιάς Μελίτης  και να του ξαναδώσει τα χρώματα και την ζωή που είχε παλιότερα. Με τη βοήθεια της πριγκίπισσας Κρυσταλλίας, που η Μελίτη την είχε φυλακίσει σε έναν καθρέπτη, καταφέρνει τελικά, αντλώντας δύναμη και μαγεία από μέσα της, να σώσει το δάσος.  Όλοι οι άνθρωποι του βασιλείου, που τους είχε για χρόνια μεταμορφώσει η κακιά μάγισσα, σώζονται όπως και η Κρυσταλλία με την αδερφή της. Ακολουθεί  μια υπέρλαμπρη γιορτή και στο τέλος η Αμέλια γυρίζει σπίτι της, κρατώντας το μενταγιόν που της έκανε δώρο η πριγκίπισσα.

Έτσι κάθε φορά που έχανε τη μαγεία από τη ζωή της ή την πίστη στον εαυτό της, κοιτούσε το μενταγιόν και θυμόταν όλα αυτά που είχε καταφέρει.

Αν κοιτάξουμε και εμείς λίγο πιο προσεκτικά γύρω μας, σίγουρα θα βρούμε το δικό μας δάσος και τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας για να το υπερασπίσουμε.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ονομάζομαι Εύη Βουκελάτου και ζω στην Αθήνα.

Μου αρέσουν πολύ τα παραμύθια και αισθάνομαι συχνά την ανάγκη να προσθέτω χρώμα και μαγεία στην καθημερινότητά μου κυρίως σε αυτήν που δεν μου αρέσει. Κάπως έτσι προέκυψε και το πρώτο μου αυτό παραμύθι.

Ένα χειμωνιάτικο πρωινό, ήμουνα στο γραφείο μου κάνοντας  μια άχαρη δουλειά που μου προκαλούσε θλίψη. Ένιωθα ότι χάνω τον εαυτό μου και τις «δυνάμεις» μου εκείνες τις στιγμές. Χρειαζόμουν λίγη μαγεία. Έβαλα λοιπόν  ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια να παίζει, έκλεισα τα μάτια μου και ταξίδεψα σε αναμνήσεις, στιγμές, μυρωδιές και όνειρα που έχω για τη ζωή μου. Με το που άνοιξα τα μάτια μου, θέλησα να αποτυπώσω στο χαρτί την ιστορία που είχα μόλις δει σαν όνειρο για να μην ξεχάσω την αισιοδοξία που μου ξύπνησε. Έτσι θα μπορούσα να τη διαβάζω όποτε ένοιωθα «χαμένη». Και αυτό έκανα.

Έχω επίσης  και έναν υπέροχο γιο, στη ζωή του οποίου θα ήθελα να βάλω όση περισσότερη μαγεία και όσο λιγότερη τεχνολογία μπορώ.

Απόσπασμα από το Βιβλίο

"Είχα καταλάβει πλέον πως οι μαγικές δυνάμεις για τις οποίες μιλούσε η Αμέλια ήταν μέσα μου.

Αυτό που πλέον είχε σημασία για μένα, είναι να έχω αυτοπεποίθηση και να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου για όλα όσα έχω μάθει. Ε λοιπόν, αυτό είχα σκοπό να κάνω από εδώ και πέρα."

Read 183 times

Latest from apostaktirio team