Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 20:24

Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με κόρες στην εφηβεία (Αργοστόλι, Κυριακή 17 Μαρτίου, 17:30)

Written by
82
Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με κόρες στην εφηβεία  (Αργοστόλι, Κυριακή 17 Μαρτίου, 17:30)

Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με κόρες στην εφηβεία

(Αργοστόλι, Κυριακή 17 Μαρτίου, 17:30)

Οι Εκδόσεις iWrite, ο Πολιτιστικός και Καλλιτεχνικός Σύλλογος "Η Τετράπολις" και η συγγραφέας Αναστασία Κουρουπού σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με κόρες στην εφηβεία".

Εκτός από τη συγγραφέα, για το βιβλίο θα μιλήσουν η κα Χριστίνα Διακάτου (δημοσιογράφος εφημερίδας "Ημερήσιος Κεφαλονιάς & Ιθάκης") και η κα Λίζα Μαγδαληνού (μέλος του ΔΣ του συλλόγου "Η Τετράπολις, μητέρα και προγραμματίστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών).

Θα πλαισιώσουν την παρουσίαση με ζωντανή μουσική (πιάνο) η κα Ιουλία- Δανάη Σταματάτου, η κα Μαριλένα Καλαφάτη και η κα Άννα Κακαρούμπα. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ζωίτσα Αλεξία Μαρτσέλου.

Την εκδήλωση θα καλύψει το InKefalonia Radio 103,9.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Cafe - Πολυχώρο Κ63 (Αντώνη Τρίτση 63, Αργοστόλι), Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 17:30.

Σας περιμένουμε!

Από το οπισθόφυλλο

Η γυναίκα ζει την εφηβεία δύο φορές. Η πρώτη είναι η δική της, η δεύτερη της κόρης της.

Η συνύπαρξη της μητέρας με την έφηβη κόρη είναι περίοδος εκπλήξεων, ανατροπών και απρόβλεπτων καταστάσεων. Μια δοκιμασία στις αντοχές της μητέρας!

Έζησα την εφηβεία των κοριτσιών μου αγωνιώντας ακριβώς όσο εσύ! Μέχρι που ανακάλυψα το μυστικό που μοιράζομαι σε κάθε λέξη του βιβλίου.

Απόλαυσε αυτό που συμβαίνει μόνο μία φορά, ερμηνεύοντας με ψυχραιμία και χιούμορ κάθε βήμα της κόρης σου στην ενηλικίωση.

Γίνε ανεξάντλητη πηγή ενθάρρυνσης. Γίνε ανεπιφύλακτη αγάπη!

Εξασφάλισε ότι θα ζήσεις κάθε στιγμή το προνόμιο της δεύτερης εφηβείας που έχουν μόνο οι γυναίκες με κόρη!

Η συγγραφέας

Η Αναστασία γράφει από τα παιδικά της χρόνια για τον εαυτό της και αργότερα για διάφορους εργοδότες που χρειάζονται συγγραφή περιεχομένου, για να μετατραπούν οι γνώσεις και οι ιδέες τους σε άρθρα ή βιβλία.

Έχει σπουδάσει Ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού και έχει μελετήσει διάφορα γνωστικά αντικείμενα που εξυπηρετούν τις εργασίες που αναλαμβάνει.

Έχει παρακολουθήσει τα εξής προγράμματα επιμόρφωσης: «Ανθρώπινη σεξουαλικότητα και σύγχρονοι τρόποι έκφρασης», «Οργάνωση και προσωπική συμβουλευτική», «Διαχείριση αρνητικών καταστάσεων» και «Διαχείριση χωρισμού/διαζυγίου γονέων».

Το πρώτο έντυπο βιβλίο της Αναστασίας «Η εντολή της Αρμονίας» κυκλοφόρησε το 2006. Σε e-book έχει εκδώσει πρόσφατα το Πώς να κατακτήσεις τη γυναίκα των ονείρων σου.

Όταν δεν γράφει, ασχολείται με την οικογένειά της και πλουτίζει την εμπειρία της με καινούριες γνώσεις και δεξιότητες.

Read 82 times

Latest from apostaktirio team