Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 18:31

Παρουσίαση του βιβλίου "Ανεξίτηλες στιγμές" της συγγραφέως Καλλιόπης Παπουτσή στον Βόλο, 31/3

Written by
96
Παρουσίαση του βιβλίου "Ανεξίτηλες στιγμές" της συγγραφέως Καλλιόπης Παπουτσή στον Βόλο, 31/3

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου "Ανεξίτηλες στιγμές" της συγγραφέως μας Καλλιόπης Παπουτσή στον Βόλο! 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. στο μαγαζί ESPRESSO BAR PLATEIA στην Πλατεία Ελευθερίας, Βόλου. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Δημήτρης Πανταζής, ηθοποιός, σκηνοθέτης, η Δέσποινα Καραμήτσου, εκπαιδευτικός,. Αποσπάσματα του βιβλίου θα παίξουν μέλη από τη θεατρική ομάδα της πειραματικής σκηνής Ν. Ιωνίας. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Αρκεί μια στιγμή χαράς, λύπης, θυμού για να αλλάξει την πορεία της ζωής μας; Πολλές φορές είναι αρκετά ακόμα και λίγα λεπτά για να ανατρέψουν αυτά που γνωρίζαμε ή για να ανακαλύψουμε αυτά που δε γνωρίζαμε για τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό και την ψυχή μας. Σε κάθε μια από τις δεκαέξι ιστορίες του βιβλίου, οι ήρωες βιώνουν μια ανεξίτηλη στιγμή που θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής τους. Για την Αγγελική αρκεί μια φωτογραφία. Για τη Βασιλική μια αποκάλυψη. Για τη Στελίνα ένα άλμπουμ. Για την Αλίνα ένα μικρό μολυβάκι. Για τον Παναγιώτη μια λέξη. Για την Κάτια το άνοιγμα μιας πόρτας. Αυτοί είναι μερικοί από τους ήρωες που θα συναντήσει κανείς στις Ανεξίτηλες Στιγμές. Για κάποιους από αυτούς δε θα υπάρχει επιστροφή.

 

Read 96 times

Latest from Super User