Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 19:25

Νέα έκδοση: Ιστορίες με το Πετρέλαιο, ΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 

Written by
134
Νέα έκδοση: Ιστορίες με το Πετρέλαιο, ΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 

Ιστορίες με το Πετρέλαιο
ΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 

Η Alternative Solutions Inc. είναι ένας ερευνητικός γίγαντας στις ΗΠΑ που έχει σαν σκοπό την έρευνα και την πώληση των ευρεσιτεχνιών που προκύπτουν στη βιομηχανία. Απασχολεί περίπου 80.000 υπαλλήλους μεταξύ των οποίων και έναν Έλληνα επιστήμονα, τον Άρη.
Σύμφωνα με συγκεκριμένες ενδείξεις, η εταιρεία βρίσκεται μπροστά σε μια ανακάλυψη που θα αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας. Μια ανακάλυψη που θα καταστήσει τις ΗΠΑ ενεργειακά εντελώς ανεξάρτητες στην παγκόσμια σκακιέρα και θα αλλάξει την παγκόσμια γεωπολιτική κατάσταση.
Πανίσχυροι άνθρωποι, που η επίδραση τους φθάνει μέχρι τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, κινούν αόρατοι τα νήματα και φροντίζουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η τιμή του πετρελαίου να κατρακυλήσει... Ο Άρης θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια τρομακτική δίνη που θα δοκιμάσει τα όριά του.
Οι Ιστορίες με το πετρέλαιο, το καινούργιο μυθιστόρημα του Ίωνα Οικονομόπουλου, είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ. Ρυθμοί καταιγιστικοί και αλλεπάλληλες ανατροπές συνθέτουν ένα περιπετειώδες σκηνικό, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. 
Ένας κόσμος που διψά για χρήμα και εξουσία και δεν διστάζει να φτάσει μέχρι το έγκλημα. Ένας κόσμος όπου ο κίνδυνος καραδοκεί ανά πάσα στιγμή.

Read 134 times

Latest from Super User