Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 19:34

Εκδόσεις Ιβίσκος: ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, της Louise Hay

Written by
101
Εκδόσεις Ιβίσκος: ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, της Louise Hay

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ 

της Louise Hay

Σχήμα: 14 Χ 21 

Εξώφυλλο: Mαλακό

Τιμή: 12,50 €

Σελίδες: 168

Είδος: Δοκίμιο

Κατηγορία: Συμβουλευτική Ψυχολογία

ISBN: 978-618-5093-80-8 

Λίγα Λόγια για το Βιβλίο 

Η εργασία με τον καθρέπτη είναι μία μέθοδος που καθιερώθηκε αποκλειστικά από την Louise Hay, για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας και να έχετε μία ολοκληρωμένη και χαρούμενη ζωή. Τώρα, η Louise περιγράφει για πρώτη φορά λεπτομερώς αυτήν την απλή αλλά υπέροχη πρακτική και μοιράζεται μαζί μας ένα πρόγραμμα 21 ημερών, στο οποίο θα μάθετε αποτελεσματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν:• Να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας• Να αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας• Να απελευθερώσετε τον θυμό σας• Να συγχωρέσετε τον εαυτό σας και όσους σας πλήγωσαν• Να θεραπεύσετε τις σχέσεις σας• Να ζήσετε δίχως άγχος...και πολλά ακόμη!Ανακαλύψτε, λοιπόν, όλους τους τρόπους με τους οποίους ο καθρέπτης σας μπορεί να γίνει ισχυρό εργαλείο για τη θετική μεταμόρφωση και τη φροντίδα του εαυτού. 

Βιογραφικό Συγγραφέα 

Η Louise L. Hay, συγγραφέας του διεθνούς best-seller You Can Heal Your Life, ήταν ομιλήτρια και δασκάλα πάνω σε ζητήματα μεταφυσικής, και τα βιβλία της έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Για πάνω από 25 χρόνια είχε βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να ανακαλύψουν και να εφαρμόσουν το πλήρες δυναμικό των δημιουργικών τους δυνάμεων για προσωπική ανάπτυξη και αυτο-θεραπεία. Είχε εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σόου της Όπρα και σε πολλά άλλα προγράμματα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. 

Απόσπασμα από το Βιβλίο 

«Ο καθρέπτης αντανακλά τα αισθήματα που τρέφετε για τον εαυτό σας. Σας βοηθάει να εντοπίσετε άμεσα τα σημεία στα οποία συναντάτε τη μεγαλύτερη αντίσταση και εκείνα στα οποία είστε ανοιχτοί και δεκτικοί. Οι ισχυρότερες βεβαιώσεις είναι αυτές που εκφωνείτε μεγαλόφωνα μπροστά στον καθρέπτη, κοιτώντας βαθιά μέσα στα μάτια σας».- Louise Hay

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Read 101 times

Latest from Super User