Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 18:52

Παρουσίαση του βιβλίου "Μάθε τον φόβο να νικάς!" στην Θεσσαλονίκη! (14 Απριλίου)

Written by
91
Παρουσίαση του βιβλίου "Μάθε τον φόβο να νικάς!" στην Θεσσαλονίκη! (14 Απριλίου)

 

Παρουσίαση του βιβλίου "Μάθε τον φόβο να νικάς!" στην Θεσσαλονίκη! (14 Απριλίου)

Με μεγάλη μας χαρά σάς προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου «Μάθε τον φόβο να νικάς!" της συγγραφέως μας Βούλας Παπατσιφλικιώτη, στην Θεσσαλονίκη!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 14 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. στο Cafe Θέα/tro (Βασιλέως Γεωργίου 2A, Θεσσαλονίκη).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Η Παρασκευή Μουταφτσή εκπαιδευτικός, η Έλενα Συντάκη, σχολική ψυχολόγος και η Χαρά Χρυσάφη, συγγραφέας νηπιαγωγός. Η συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο και στο τέλος της εκδήλωσης θα υπογράψει αντίτυπα. 

Η ιστορία του παραμυθιού θα παρουσιαστεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο και τη διαδραστική συμμετοχή των παιδιών!  

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Σε μία πόλη που βασιλεύει η ευτυχία, την Φελισίτα, ζει ένα κοριτσάκι με καρδιά χρυσή, που την λένε Καλοσύνη! Έχει όμως ένα μεγάλο ελάττωμα, φοβάται πολύ. Στην ίδια πολιτεία μένει και ένας κακός μάγος, ο Φόβος. Όταν μια μέρα μαθαίνει την αδυναμία του κοριτσιού ετοιμάζει ένα μαγικό ξόρκι και καλεί όλες τις φοβίες της. Θα καταφέρει η καλή της φίλη, μια πασχαλίτσα που την λένε Τόλμη, να τη βοηθήσει και τα μάγια να τα λύσει; Με ποιον τρόπο θα μάθει η μικρούλα να νικάει τους φόβους της; Ένα παραμύθι, που μέσα από την ποίηση και το τραγούδι, μαθαίνει στους μικρούς μας αναγνώστες να νικάνε τους φόβους τους για να ζούνε ήρεμοι και ευτυχισμένοι!

Η είσοδος είναι ελεύθερη! 

Εκδόσεις Ελκυστής

 

 

Read 91 times

Latest from apostaktirio team