Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 20:53

Με την πρώτη ματιά της Ευαγγελίας Πρατσόλη(Αθήνα, Τετάρτη 17 Απριλίου, 19:00)

Written by
308
Με την πρώτη ματιά της  Ευαγγελίας Πρατσόλη(Αθήνα, Τετάρτη 17 Απριλίου, 19:00)

Με την πρώτη ματιά

(Αθήνα, Τετάρτη 17 Απριλίου, 19:00)

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Ευαγγελία Πρατσόλη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου αισθηματικού μυθιστορήματος με τίτλο "Με την πρώτη ματιά", την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 19:00, στον φιλόξενο πολυχώρο Αίτιον. 

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Μαρία Μπακάρα (Κοινωνιολόγος-Αρθρογράφος), η Αγγελική Μακαντάση (Συγγραφέας) και η Άρτεμις Βελούδου (Συγγραφέας-Επιμελήτρια).

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας.

Σας περιμένουμε! 

Από το οπισθόφυλλο

Η Δανάη και ο Αλέξης ζούσαν έναν παραμυθένιο έρωτα και πίστευαν πως αυτό που βίωναν ήταν τόσο μοναδικό, που θα κρατούσε για πάντα. Η μοίρα, όμως, είχε διαφορετική γνώμη... 

Ψέματα, μυστικά και ίντριγκες προκάλεσαν τον χωρισμό τους και, μέσα σε μια νύχτα, είδαν τα όνειρά τους για ένα κοινό μέλλον να διαλύονται. Η Δανάη πληρώνει ακριβά το τίμημα στον έρωτα, ενώ ο Αλέξης αναγκάζεται να συμβιβαστεί με μία ζωή που άλλοι επέλεξαν για εκείνον. 

Μετά από χρόνια, όταν οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά, όλα είναι διαφορετικά. Το παρελθόν επιστρέφει δυνατό και θυμίζει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει – και κυρίως, πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οι δυο τους βρίσκονται αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που συγκλονίζουν, ενώ η αλήθεια, που παλεύει να βγει στο φως, μοιάζει με κακόγουστο ψέμα. 

Μία ιστορία αγάπης για τη δύναμη του μοιραίου έρωτα και τις δεύτερες ευκαιρίες... 

Η συγγραφέας

Η Ευαγγελία Πρατσόλη γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά σε μια πόλη κλεισμένη στην αγκαλιά της αγαπημένης της θάλασσας, στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας. 

Φοίτησε σε μια ιδιωτική σχολή γραμματέων και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ιδιαιτέρα γραμματέας και γραμματέας διεύθυνσης, ενώ εξακολουθεί να εργάζεται ως διοικητικό προσωπικό στην αναπτυξιακή εταιρεία-ερευνητικό κέντρο MIRTEC S.A. 

Το διάβασμα υπήρχε στη ζωή της ως κινητήριος δύναμη από τότε που θυμάται τον εαυτό της· όπως και η συγγραφή, την οποία ξεκίνησε αβίαστα από νεαρή ηλικία, αρχικά ως έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων. Στο πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε σε αποτύπωση των ιστοριών που «γεννούσε» η φαντασία της, για να φτάσει τελικά στο σήμερα, που με μεγάλη χαρά και περηφάνια μοιράζεται μία από τις ιστορίες της με το αναγνωστικό κοινό.

Read 308 times

Latest from apostaktirio team