Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 21:14

Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς (Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 17 Απριλίου, 19:00)

Written by
308
Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς  (Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 17 Απριλίου, 19:00)

Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς

(Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 17 Απριλίου, 19:00)

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Σάρα Κατερίνα Παπαδάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας συλλογής λογοτεχνικών αφηγήσεων με τίτλο "Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς" στο Café Bazaar την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 19:00. 

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσει η Έλσα Παζολίδου (επιμελήτρια κειμένων-διαχειρίστρια ομάδων Elsa's and Lia's Βooks & Βιβλιοεξάρτηση) και η Αθηνά Γκαλίτσιου (συγγραφέας).

Σας περιμένουμε! 

Από το οπισθόφυλλο

Οι «Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς» είναι 22 αφηγήσεις βασισμένες στο πάθος, τη λάβρα, τον έρωτα που μπορεί να βιώσει ένα ζευγάρι. Ιστορίες κατάλληλες για όλους όσους πιστεύουν στον έρωτα, αλλά και στη φωτιά του. 

Κάποιοι αγαπάνε, κάποιοι πονάνε, άλλοι δεν ξεχνούν κι άλλοι απλά προχωρούν. Υπάρχουν κι αυτοί που συγχωρούν, αλλά κι αυτοί πληγώνουν. Όλοι όμως χορεύουν τον ίδιο χορό, τον χορό της αγάπης, με τα καλά και τα κακά της. 

Πάνω από όλα, πάντα, βρίσκεται η αγάπη. 

Η συγγραφέας

Η Σάρα-Κατερίνα Παπαδάκη γεννήθηκε στο Πουέρτο Ρίκο στις 21 Ιουνίου 1985. Μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος του Φυσικού Αθηνών, λατρεύει τα βιβλία, τα ταξίδια, τις φωτογραφίες και να μαθαίνει ξένες γλώσσες. Όνειρό της είναι μια μέρα να μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό της «συγγραφέα». 

Το πρώτο της βιβλίο «Στιγμές... διηγήματα polaroid» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης, ενώ αρκετά κείμενά της έχουν αναρτηθεί σε διαδικτυακές λογοτεχνικές ιστοσελίδες.

Read 308 times

Latest from apostaktirio team