Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 06:36

“Φαταουλάν ο ονειροκλέφτης” Παναγιώτα Ζώη – Γιώτα Καραγιάννη - Ακριβή Καλδίρη από τις εκδόσεις Μ.Σιδέρη

Written by
282
“Φαταουλάν ο ονειροκλέφτης” Παναγιώτα Ζώη – Γιώτα Καραγιάννη - Ακριβή Καλδίρη από τις εκδόσεις Μ.Σιδέρη

“Φαταουλάν ο ονειροκλέφτης”
Παναγιώτα Ζώη – Γιώτα Καραγιάννη - Ακριβή Καλδίρη
από τις εκδόσεις Μ.Σιδέρη 

Μια φορά κι έναν καιρό στην Κινητοχώρα, ζούσαν αρμονικά άνθρωποι και κινητά. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Φαταουλάν κι όλα τα παιδιά στη χώρα αυτή άλλαξαν χρώμα. Ο Άλκης μόνο μπορούσε να τα σώσει, επειδή μόνο αυτός πίστεψε πολύ στο όνειρό του. 

Βιογραφικό σημείωμα συγγραφέων

Η Παναγιώτα Ζώη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Τελείωσε την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, τη Μαράσλειο Ακαδημία και μετεκπαιδεύτηκε στη Γενική Αγωγή. Εργάζεται ως δασκάλα σε σχολείο του Χαλανδρίου. Παράλληλα ασχολείται με τη γραφή και τη ζωγραφική.

Η Γιώτα Καραγιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Ράλλειο Ακαδημία Πειραιά και δουλεύει ως δασκάλα σε σχολείο του Βύρωνα. Ασχολείται με το γράψιμο από νεαρή ηλικία κι έχει λάβει μέρος στο παρελθόν σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς ποίησης με τιμητικές διακρίσεις.

Η Ακριβή Καλδίρη σπούδασε στο ΑΠΤ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στις επιστήμες της αγωγής. Εργάζεται ως δασκάλα. Αγαπάει τα παιδιά, τα παραμύθια και τις αλήθειες τους. Έτσι γνώρισε την τέχνη της αφήγησης. Αφηγείται ιστορίες σε μικρούς και μεγάλους.

Read 282 times

Latest from apostaktirio team