Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 10:01

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Έλενας Κουβελιώτη με τίτλο: Το μυστικό του ραγισμένου καθρέφτη & άλλα παραμύθια από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη (Πειραιάς, 15 Μαΐου)

Written by
223
Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Έλενας Κουβελιώτη με τίτλο: Το μυστικό του ραγισμένου καθρέφτη & άλλα παραμύθια από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη (Πειραιάς, 15 Μαΐου)

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Έλενας Κουβελιώτη με τίτλο:
Το μυστικό του ραγισμένου καθρέφτη & άλλα παραμύθια από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη (Πειραιάς, 15 Μαΐου) 

Το cafe Charlotte και οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη, σας προσκαλoύν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Έλενας Κουβελιώτη με τίτλο:
 
Το μυστικό του ραγισμένου καθρέφτη
& άλλα παραμύθια
 
την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00 στο χώρο του cafe (Ακτή Κουμουνδούρου 38, Πειραιάς).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Ιωάννα Κουτρολού, συγγραφέας 

Βιογραφικό σημείωμα συγγραφέα

Η Έλενα Κουβελιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Χαϊδάρι και σπούδασε Αγιογραφία. Είναι συγγραφέας, σεναριογράφος και στιχουργός.

Μέχρι τώρα στο ενεργητικό της έχει δεκαπέντε σενάρια, πάνω από δεκαεπτά παραμύθια και πέντε θεατρικά εκ των οποίων η Γενοβέφα πήρε το 3ο βραβείο του λογοτεχνικού περιοδικού Κέφαλος (Κεφαλονιά). Η έφεσή της στη συγγραφή εκδηλώθηκε στα 11 της χρόνια, όταν έγραψε και το πρώτο της διήγημα. Eίναι μητέρα δύο κοριτσιών και έχει πολύ μεγάλη αγάπη στα παιδιά. Στο Μυστικό του ραγισμένου καθρέφτη περιέχονται παραμύθια από αυτά που εμπνεύστηκε και διηγούνταν στις κόρες της. Με το παρόν βιβλίο επιθυμεί να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, ώστε να παραδειγματιστούν από τους ήρωές της και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

 

Read 223 times

Latest from apostaktirio team