Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 09:50

Εικοσιοκτώ Λόγοι για να Πεθάνεις Tabula Rasa (Mojo Club Κυριακή 19 Μαΐου, 19:30)

Written by
236
Εικοσιοκτώ Λόγοι για να Πεθάνεις Tabula Rasa (Mojo Club Κυριακή 19 Μαΐου, 19:30)

Εικοσιοκτώ Λόγοι για να Πεθάνεις
Tabula Rasa
(Mojo Club Κυριακή 19 Μαΐου, 19:30) 

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Tabula Rasa» και οι εκδόσεις i-Write σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του ανθολογίου αστυνομικών διηγημάτων με τίτλο «28 Λόγοι για να Πεθάνεις», την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 19:30, στο Mojo Club.

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν ο κ. Παναγιώτης Καποδίστριας, θεατρικός συγγραφέας, ηθοποιός, σεναριογράφος και ιδρυτής του Εργαστηρίου, ο κ. Χάρης Λαζαρόπουλος, δημοσιογράφος, Διευθυντής Εκδόσεων και Στρατηγικής της εταιρίας ειδικών εκδόσεων «Τεχνοεκδοτική» και η κ. Αντιγόνη Πόμμερ, συγγραφέας και καθηγήτρια Λογοτεχνικής Γραφής στην Tabula Rasa. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Σας περιμένουμε! 

 

Οπισθόφυλλο

ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΌ ΤΟ TABULA RASA

Εικοσιοκτώ νέοι συγγραφείς του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, υπογράφουν τον αντίστοιχο αριθμό αστυνομικών διηγημάτων που περιλαμβάνονται στο βιβλίο με τίτλο «Εικοσιοκτώ λόγοι για να πεθάνεις» και σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τους δολοφόνους. 

Τα διηγήματα ακολουθούν πιστά τους «κανόνες» της κλασικής αστυνομικής λογοτεχνίας και κρατούν τον αναγνώστη σε ένταση και αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα. 

Σε αυτή την ανθολογία, εικοσιοκτώ ιστορίες σας ταξιδεύουν από την εποχή της Τζέην Έυρ μέχρι σήμερα, άλλοτε με ατμοσφαιρικές αφηγήσεις και άλλοτε με αγωνία και ένταση. Ιδιόρρυθμοι ντετέκτιβ αναλαμβάνουν τη διαλεύκανση των δολοφονιών, έρχονται αντιμέτωποι με δολοπλοκίες, ψέματα, ίντριγκες, με δολοφόνους υπεράνω πάσης υποψίας, αλλά και με προσωπικά τους πάθη και ανασφάλειες. 

Ένοχα μυστικά, εξαφανισμένοι σύζυγοι, ερωτικά τρίγωνα, απιστίες, χρήματα, ζήλεια, προδοσία, επικίνδυνα παιχνίδια είναι μερικοί από τους χιλιάδες λόγους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατό σου. 

Εσύ, έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι θα μπορούσε να σε σκοτώσει; 

Οι συγγραφείς 

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa» ιδρύθηκε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό στο χώρο της συγγραφής τηλεοπτικών, κινηματογραφικών, θεατρικών και λογοτεχνικών κειμένων. 

Στο Εργαστήρι θα μάθεις τα μυστικά που θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση του έργου σου. Μπορείς να κάνεις πράξη την ιδέα σου! Αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου, χωρίς να κρύβεις τις ευαισθησίες σου. Στην τέχνη η ευαισθησία είναι αρετή. 

Με τη σωστή καθοδήγηση θα βελτιώσεις την προφορική αλλά κυρίως τη γραπτή σου έκφραση, ανακαλύπτοντας το πάθος, τη δύναμη και τη φαντασία που σίγουρα διαθέτεις.

Read 236 times

Latest from apostaktirio team