Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 12:07

Παρουσίαση 07/06/19 (Θεσσαλονίκη): Το Πολυτιμότερο Αγαθό (Χαράλαμπος Ιορδανίδης)

Written by
117
Παρουσίαση 07/06/19 (Θεσσαλονίκη): Το Πολυτιμότερο Αγαθό (Χαράλαμπος Ιορδανίδης)

Το Πολυτιμότερο Αγαθό (Χαράλαμπος Ιορδανίδης)

Παρασκευή 7 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη

Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Χαράλαμπος Ιορδανίδης σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος με τίτλο "Το Πολυτιμότερο Αγαθό".

Για το συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσουν οι: κα. Αναστασία Χατζή (Αντιπρόεδρος της  Ένωσης Λογοτεχνών Β.Ελλάδος), κ. Αθανάσιος Μαυρομάτης (Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ) κα. Έλσα Παζολίδου (Επιμελήτρια κειμένων και διαχειρίστρια της βιβλιοφιλικής ομάδας "Elsa's and Lia's books").

Αποσπάσματα από «Το Πολυτιμότερο Αγαθό» θα διαβάσουν οι: κα Χριστίνα Αντωνίου (Ιατρός – Εκπαιδευτικός), κ. Δημήτρης Ελιάς (Ηθοποιός), κα Κορίνα Στύλα, (Οικονομολόγος).  

Από το οπισθόφυλλο

Ο Ιάσονας και η Έλενα μεγάλωσαν μαζί, ερωτεύτηκαν, οι συνθήκες της ζωής όμως τους χώρισαν. Όταν ξαναβρέθηκαν μετά από πολλά χρόνια, ενήλικες πια, ήταν σαν να μην είχε περάσει μια μέρα. 

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ θα βρεθούν μετά από ένα ατυχές γεγονός σε ένα παραστρατιωτικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως μιας εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών, όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει κανένα νόημα, καμία αξία και όλοι τους θεωρούνται αναλώσιμοι. Θα περάσουν μέσα από πολλές κακουχίες, πολλά βάσανα με μοναδικό εφόδιο την αγάπη τους, την πίστη τους στον Θεό και ένα όνειρο, ένα όραμα μιας καλύτερης ζωής. Τελικά τι είναι αυτό που μετράει περισσότερο από όλα στη ζωή; Ποιο είναι το πολυτιμότερο και το πιο πολυπόθητο αγαθό στον κόσμο; 

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης, μια απίστευτη περιπέτεια γεμάτη δράση και αγωνία που θα μας διδάξει να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και θα μας αποκαλύψει την αξία του πολύτιμου δώρου της υγείας, της ζωής, και όχι μόνο... 

Ο συγγραφέας 

Ο Χαράλαμπος Ιορδανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έζησε τα παιδικά του χρόνια μεταξύ Λήμνου, Λευκάδας και Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η αγάπη του για τη συγγραφή βιβλίων τον οδήγησε στην έκδοση του πρώτου ακαδημαϊκού του βιβλίου από ακαδημαϊκό εκδοτικό οίκο του εξωτερικού, το 2017. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Η συγγραφή βιβλίων παραμένει μια από τις μεγαλύτερές του αγάπες.

Read 117 times

Latest from Super User