Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 10:14

Παρουσίαση του βιβλίου "Ένοχα Μυστικά" του Κωνσταντίνου Σπανού στην Θεσσαλονίκη!-Εκδόσεις Ελκυστής (12 Ιουνίου)

Written by
318
Παρουσίαση του βιβλίου "Ένοχα Μυστικά" του Κωνσταντίνου Σπανού στην Θεσσαλονίκη!-Εκδόσεις Ελκυστής (12 Ιουνίου)

Παρουσίαση του βιβλίου "Ένοχα Μυστικά" του Κωνσταντίνου Σπανού στην Θεσσαλονίκη!-Εκδόσεις Ελκυστής (12 Ιουνίου)  

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου "Ένοχα Μυστικά" του συγγραφέα Κωνσταντίνου Σπανού,την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 7 μ.μ.στο καφέ Θέαtro στην Θεσσαλονίκη

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Σοφία Κορωνίδου (Συγγραφέας-Μεταφράστρια) και η Έλσα Σπανού (Συγγραφέας-Ηθοποιός). 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Η τέλεια ζωή του, κρύβει τα μυστικά του...

Η ζωή του Ντάνιελ Χάζαρντ φαντάζει τέλεια: ακριβά αμάξια, πολυτέλεια που φτάνει ως το έπακρό της... και ένα ξενοδοχείο που φέρει το ακριβοθώρητο επίθετό του και βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Χάζαρντ θεωρείται το στολίδι του Θερμαϊκού. Διαθέτει όλες τις ανέσεις και μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα των διάσημων πελατών του. Πίσω του, όμως, κρύβει μια σκληρή δουλειά. Μια δουλειά που βοηθά το μεγάλο αφεντικό του να ξεχνά...

Αυτή η καθημερινή ρουτίνα, όμως, σπάει για τον εργασιομανή, κύριο Χάζαρντ, όταν συναντά μία από τις καινούργιες καμαριέρες που πρόκειται να προσλάβει. Την Ζωή. Και είναι τότε, που ο Ντάνιελ θα πιστέψει πως μπορεί ίσως, και να λυτρωθεί από τις σκιές του παρελθόντος.

Η μοίρα μοιάζει να τους φέρνει μέρα με τη μέρα τόσο κοντά, αντιμέτωπους με τα πιο ανείπωτα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, καθώς επίσης, και με μια σειρά από κινδύνους που βρίσκονται στον δύσβατο δρόμο τους.

Μα ο πιο μεγάλος κίνδυνος, δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Η αιτία που βασανίζει τον Ντάνιελ, και τα ένοχα μυστικά του είναι έτοιμα να βγουν στο φως... και απειλούν να τον καταστρέψουν» 

Εκδόσεις Ελκυστής

 

Read 318 times

Latest from apostaktirio team