Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 13:12

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου 16/06/19 Η Λυδία στο Λιβάδι με τα Όμορφα Λουλούδια - Βούλα Σταμπέλου

Written by
119
Παρουσίαση παιδικού βιβλίου 16/06/19 Η Λυδία στο Λιβάδι με τα Όμορφα Λουλούδια - Βούλα Σταμπέλου

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου 16/06/19 Η Λυδία στο Λιβάδι με τα Όμορφα Λουλούδια - Βούλα Σταμπέλου 

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Βούλα Σταμπέλου σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου με τίτλο "Η Λυδία στο λιβάδι με τα όμορφα λουλούδια" σε εικονογράφηση Ευρυγένη-Δημήτρη Ευρυγένη.
Για για τη συγγραφέα και τον εικονογράφο θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Μαθιουδάκη(εκπαιδευτικός). Για το παραμύθι θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Φάκα (νηπιαγωγός).

Μετά την παρουσίαση ακολουθούν πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς μας φίλους! 

Από το οπισθόφυλλο

«Η μικρή Λυδία αποφασίζει
να επισκεφτεί ένα όμορφο λιβάδι
γεμάτο λουλούδια, αναζητώντας να
βρει το πιο όμορφο απ' όλα.
Θα τα καταφέρει άραγε;» 

Ένα παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους,
που μέσα από τα μάτια της μικρής Λυδίας
θα γνωρίσουν τη δύναμη της αγάπης. 

Η συγγραφέας 

Η Βούλα Σταμπέλου γεννήθηκε το 1991 στη Νέα Μάκρη Αττικής, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και έκανε το Μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ασχολείται με το ερασιτεχνικό θέατρο έχοντας συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις, τη συγγραφή παιδικών θεατρικών έργων καθώς και με τη χοροδιδασκαλία σε παιδιά.

Το «Για ένα τανγκό» είναι το πρώτο της βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οσελότος. «Η Λυδία στο λιβάδι με τα όμορφα λουλούδια» είναι το πρώτο της παιδικό παραμύθι που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite

Ο Ευρυγένης-Δημήτρης Ευρυγένης, είναι γεννημένος το 1990, και ζει στη Νέα Μάκρη Αττικής. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η μεγάλη του αγάπη είναι η ζωγραφική, και η μικρή Λυδία είναι το πρώτο του χρωματιστό εγχείρημα, στον μαγικό κόσμο των παιδικών βιβλίων.

Read 119 times

Latest from apostaktirio team