Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 14:24

Παρουσίαση Μυθιστορήματος Φαντασίας 20/06/19 (Θεσσαλονίκη): Σίλβερεϊκ - Αναστασία Σκούλη

Written by
128
Παρουσίαση Μυθιστορήματος Φαντασίας 20/06/19 (Θεσσαλονίκη): Σίλβερεϊκ - Αναστασία Σκούλη

Παρουσίαση Μυθιστορήματος Φαντασίας 20/06/19 (Θεσσαλονίκη): Σίλβερεϊκ - Αναστασία Σκούλη  

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Αναστασία Σκούλη σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος φαντασίας με τίτλο "Σίλβερεϊκ" την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 19:00 στο Cafe Θέα/tro, άνωθεν του Βασιλικού Θεάτρου.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Αναστασία Δεληγιαννίδου (Φιλόλογος, Εκπαιδευτικός), και η Ευλαμπία Τσιρέλη (Συγγραφέας, Εκπαιδευτικός, Καθ. Δημιουργικής Γραφής).

Συντονίζει η Αναστασία Δελληγιαννίδου.

Παίζει μουσική η Κυριακή Πέτρου (Πιάνο). 

Από το οπισθόφυλλο

Στην πόλη της Σίλβερεϊκ, ένα αγόρι περιπλανιέται εγκαταλελειμμένο. Ο Άλεν, πέφτοντας στα χέρια του υποκόσμου, θα μάθει με τον πιο άσχημο τρόπο τη σκληρότητα των ανθρώπων και το βάρος που φέρουν τα συμφέροντα των ισχυρών. Έτσι, θα «εμπλουτιστεί» με τρομακτικές εμπειρίες και, ταυτόχρονα, θα γίνει μέλος μιας ιδιότυπης οικογένειας. Θα καταφέρει ο Άλεν να φτιάξει τη ζωή του ή θα τον στοιχειώνουν, για πάντα, τα φαντάσματα του παρελθόντος του; 

Η συγγραφέας

Ονομάζομαι Αναστασία Σκούλη. Γεννήθηκα και κατοικώ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας στο ΤΕΙ της Καστοριάς. Ασχολούμαι με τη δημιουργική γραφή από τα παιδικά μου χρόνια, γράφοντας μικρές ιστοριούλες εμπνευσμένες από ταινίες και βιβλία φαντασίας. Τον πρώτο μου χρόνο στο Λύκειο, αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά με τη συγγραφή και, έτσι, την επόμενη χρονιά ξεκίνησα να γράφω το πρώτο μου βιβλίο. Από μικρή είχα περισσότερο σαν όνειρο, παρά σαν σκοπό, να αφήσω το όνομά μου ως συγγραφέας και με ευχαριστεί αφάνταστα το ότι η επιθυμία μου θα πραγματοποιηθεί με το παρόν έργο.

Read 128 times

Latest from apostaktirio team