Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 19:21

Παρουσιάσεις του βιβλίου"Αργυρω-μπερδέματα"στην Καλαμαριά! -Εκδόσεις Ιχνηλάτης (2 Ιουλίου)

Written by
124
Παρουσιάσεις του βιβλίου"Αργυρω-μπερδέματα"στην Καλαμαριά! -Εκδόσεις Ιχνηλάτης (2 Ιουλίου)

Παρουσιάσεις του βιβλίου"Αργυρω-μπερδέματα"στην Καλαμαριά! -Εκδόσεις Ιχνηλάτης (2 Ιουλίου)

Οι Εκδόσεις Ιχνηλάτης (μέλος του εκδοτικού ομίλου Ελκυστής) σας προσκαλούν στις παρουσιάσεις του βιβλίου "Αργυρω-μπερδέματα" της συγγραφέως Αθηνάς Χατζησυμεωνίδου, την Πέμπτη, 27 Ιουνίου στις 21:00 μ.μ. και την Τρίτη, 2 Ιουλίου στις 21:00 μ.μ. στο COFFICE BOOKS & COFFEE (Αιγαίου 62, Καλαμαριά) για να γιορτάσουμε την επίσημη έναρξη λειτουργίας των Εκδόσεών Ιχνηλάτης!

Θα ήταν χαρά και τιμή μας να παραβρεθείτε στην γιορτή μας κι εμείς με τη σειρά μας θα σας προσφέρουμε λόγο, τέχνη και κρασί,σε μια όμορφη βραδιά!

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Αργυρω-μπερδέματα»:

«Αν έχεις ένα όνομα που αντιπαθείς κι ένα σώμα που αποφεύγεις να δεις στον καθρέφτη, αν έχεις συγγενείς εμφανίσιμους και πετυχημένους που σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα, αν δουλεύεις σ' έναν οίκο νυφικών ενώ ξέρεις πως η ώρα να βάλεις εσύ νυφικό είναι μακριά και ίσως δεν έρθει ποτέ, τότε μπορεί και να σε λένε Αργυρώ Παπαδοπούλου.

Ο γάμος της ξαδέρφης της Ναταλίας φέρνει για ένα τετραήμερο την Αργυρώ και όλο της το σόι, το 'Παπαδοπουλέικο', σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο στη Θάσο. Εκεί η Αργυρώ Παπαδοπούλου θα συναντήσει τη δαιμόνια εβδομηντάχρονη συνονόματή της θεία Αργυρώ ή Ηρώ, για την οποία πολλά είχε ακούσει αλλά ποτέ δεν την είχε δει.

Μαζί θα γνωρίσουν νέα πρόσωπα και θα ζήσουν καλές και αμήχανες στιγμές, απρόσμενες καταστάσεις, περίεργα γεγονότα και μπερδέματα, που θα οδηγήσουν την Αργυρώ να αναθεωρήσει βασικές της πεποιθήσεις και να δει τον κόσμο ‒και τον εαυτό της‒ με άλλη ματιά.»

Θεόφιλος Γιαννόπουλος
Εκπρόσωπος των Εκδόσεων Ελκυστής, Εκδόσεων Ιχνηλάτης και Εκδόσεων Τριτωνίδα

Read 124 times

Latest from apostaktirio team