Print this page
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 06:52

"Σκέψου σαν τον Σέρλοκ!": Το παγκόσμιο best seller του Peter Hollins στα ελληνικά / Δωρεάν workshop στο biscotto 2/7

Written by
136
"Σκέψου σαν τον Σέρλοκ!": Το παγκόσμιο best seller του Peter Hollins στα ελληνικά / Δωρεάν workshop στο biscotto 2/7

Οι Εκδόσεις iWrite σάς ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την κυκλοφορία στα ελληνικά του διεθνούς best-seller οδηγού αυτοβελτίωσης του Peter Hollins "Σκέψου σαν τον Σέρλοκ!". 

Σκέψου σαν τον Σέρλοκ!
Πώς να βρεις λύσεις στα "μυστήρια" της ζωής σου
Παρουσίαση: Φύλλις Γαβριηλίδου
Τρίτη 2 Ιουλίου, Θεσσαλονίκη

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας, ειδική meta-μάθησης και podcaster Φύλλις Γαβριηλίδου, σε συνδιοργάνωση με το Biscotto.gr, σας προσκαλούν στο workshop, με τίτλο "Σκέψου σαν τον Σέρλοκ! Πώς να βρεις λύσεις στα ¨μυστήρια¨ της ζωής σου" την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 20:15 στο biscotto.gr στο Mediterranean Cosmos. Η είσοδος είναι ελεύθερη.  

Η παρουσίαση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της πρόσφατης κυκλοφορίας στα ελληνικά από τις Εκδόσεις iWrite του διεθνούς best-seller οδηγού αυτοβελτίωσης του Peter Hollins "Σκέψου σαν τον Σέρλοκ!".

Παρατηρητικότητα, ικανότητα αντίληψης, δημιουργική σκέψη και δεξιότητες στην επίλυση προβλημάτων. Κάποια από τα ''μυστικά όπλα'' του Σέρλοκ που συγγραφέας αποκαλύπτει για χάρη των αναγνωστών του.  

Οι τεχνικές που διδάσκονται σε αυτό το βιβλίο αποτελούν σημαντικά εργαλεία για τον τρόπο διαχείρισης της ανθρώπινης δημιουργικής διάνοιας. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο για κάθε άνθρωπο που θέλει να μάθει να αξιοποιεί αυτήν την ικανότητα του ανθρώπινου μυαλού. Όποια τεχνική κι αν επιλέξει κανείς, θα έχει στα χέρια του έναν νέο τρόπο αντίληψης της πραγματικότητας, που θα τον μετατρέψει αυτόματα (ίσως με λίγη εξάσκηση) σε έναν Σέρλοκ Χολμς.

Οπισθόφυλλο

Αυτό το βιβλίο δεν απευθύνεται σε ανθρώπους που...

...δεν κάνουν ποτέ λάθη

...δεν δυσκολεύονται να δουν τη συνολική εικόνα σε κάθε κατάσταση και να καταλάβουν αμέσως τι πρέπει να γίνει

...μπορούν να βρουν τη λύση σε κάθε πρόβλημα ή μυστήριο που απασχολεί τους ίδιους ή τους γύρω τους. 

Για τους περισσότερους από εμάς, που δεν τα έχουμε όλα αυτά και που αναζητούμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε προσωπικά, επαγγελματικά, οικονομικά θέματα, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο. Ένα εγχειρίδιο γεμάτο εργαλεία που μπορούν να μας οδηγήσουν στους στόχους μας. 

Ο μέσος άνθρωπος υπολογίζεται πως κάνει περίπου 60.000 σκέψεις την ημέρα. Αυτές οι σκέψεις είναι παρόμοιες με εκείνες που έκανε την προηγούμενη μέρα. Οι καταστάσεις μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι τρόποι και τα μοτίβα σκέψεων παραμένουν ίδια. Ένα μεγάλο μέρος των σκέψεών μας, λοιπόν, αποτελούν προϊόντα συνήθειας. 

Το πρόβλημα είναι πως από αυτές τις σκέψεις εξαρτώνται ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο και οι αποφάσεις που παίρνουμε. 

Υπάρχουν εργαλεία για να αντιπαρέλθουμε αυτό το πρόβλημα. Πολλά από αυτά τα εργαλεία τα χρησιμοποιούμε συχνά στη ζωή μας, από καθαρή διαίσθηση. Έτσι, όμως, άλλοτε βρίσκουμε τις σωστές για εμάς λύσεις και άλλοτε όχι. Άλλοτε θεωρούμε πως είμαστε τυχεροί και άλλοτε άτυχοι. Συνήθως, όμως, δεν αντιλαμβανόμαστε πως τα πάντα είναι προϊόν της δικής μας δημιουργικής διάνοιας, που άλλοτε πετυχαίνει και άλλοτε αποτυγχάνει. 

O Συγγραφέας

Ο Peter Hollins είναι συγγραφέας των μπεστ σέλερ ''Μάθε σαν τον Αϊνστάιν'', ''Η Επιστήμη της Καλοτυχίας'' και ''Σκέψου σαν τον Σέρλοκ''. 

Ταγμένος στη μελέτη της ανθρώπινης ύπαρξης και στην ενδυνάμωσή της, ο Hollins κατέχει πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ψυχολογία, ενώ έχει συνεργαστεί με ειδικότητες από κάθε σύγχρονο ρεύμα σκέψης. Έπειτα από πολυετή εμπειρία ως ψυχολόγος, έστρεψε την προσοχή του στη γραφή και στην εφαρμογή όλων όσων είχε διδαχθεί, μελετήσει και αναπτύξει ο ίδιος, με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους από μέσα προς τα έξω. 

Απολαμβάνει την πεζοπορία με τη οικογένειά του, τις καλές μπίρες και το να δοκιμάζει τις ικανότητές του στη ζωγραφική. Κατοικεί στο Seattle των ΗΠΑ. 

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Σκέψου σαν τον Σέρλοκ!

Συγγραφείς: Peter Hollins

Εκδόσεις: iWrite

Τιμή Λιανικής: 12 ευρώ

Σελίδες: 182

ISBN:978-960-627-085-7

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

Read 136 times

Latest from Super User