Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 16:04

Παρουσίαση Μυθιστορήματος 10/07/19 (Καλαμάτα): Ο Πόνος της Αγάπης - Κωνσταντίνα-Παρασκευή Δουβόγιαννη

Written by
296
Παρουσίαση Μυθιστορήματος 10/07/19 (Καλαμάτα): Ο Πόνος της Αγάπης - Κωνσταντίνα-Παρασκευή Δουβόγιαννη

Παρουσίαση Μυθιστορήματος 10/07/19 (Καλαμάτα): Ο Πόνος της Αγάπης - Κωνσταντίνα-Παρασκευή Δουβόγιαννη 

Οι Εκδόσεις Πηγή και η Κωνσταντίνα-Παρασκευή Δουβόγιαννη σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο "Ο Πόνος της Αγάπης" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 21:00 στη Phaos ΚΟΙΝΣΕΠ.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Ζαχαρούλα Κυριακοπούλου (Δικηγόρος), η Αφροδίτη Χιώτη (Νηπιαγωγός) και η Μαίρη Τσουλάκου (Αρχαιολόγος, MSc Πολιτιστική Διαχείριση).

Συντονίστρια της παρουσίασης θα είναι η Γεωργία Δουβόγιαννη (Δικηγόρος, MSc Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων). 

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας!  

Από το οπισθόφυλλο 

Όποιος αγαπήσει αληθινά είναι αναπόφευκτο πως θα πονέσει, κυρίως λόγω της απώλειας. Όμως θα μπορέσει να αγαπήσει ξανά μετά τον πόνο; 

Μία οικογένεια δοκιμάζεται από τον αφόρητο πόνο της απώλειας του πιο αγαπημένου μέλους της. Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός επισκιάζει τις ζωές των μελών της για χρόνια, μέχρι που εμφανίζεται στον δρόμο τους η Άννα, μία νεαρή γιατρός. Γίνεται ο συνδετήριος κρίκος της άτυχης οικογένειας και επηρεάζει τη ζωή του καθενός με διαφορετικό τρόπο. Όλοι θα θελήσουν τη βοήθειά της για να καταφέρουν να σωθούν, αλλά στο τέλος είναι και η ίδια που θα σωθεί. 

Κάποιες πληγές δεν κλείνουν ποτέ, απλά απαλύνονται με τον χρόνο. Μπορεί η αγάπη να επουλώσει τις πληγές ή δεν αρκεί; Το παρελθόν μας σίγουρα μας καθορίζει, αλλά πόσο ελεύθεροι είμαστε να ξεφύγουμε από ό,τι μας κρατάει πίσω; 

Ο μόνος τρόπος να ζήσουμε αληθινά είναι να αγαπάμε, παρόλο που ξέρουμε ότι θα πονέσουμε. Το μόνο σημάδι ότι αγαπήσαμε πραγματικά είναι το σημάδι που μας αφήνει η πληγή του πόνου. Τελικά, η ίδια η ζωή εξαγνίζει ή ο θάνατος; 

Η συγγραφέας 

Η Κωνσταντίνα-Παρασκευή Δουβόγιαννη γεννήθηκε στην Καλαμάτα και μεγάλωσε εκεί. Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών στο Ε.Μ.Π. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της επέστρεψε στη γενέτειρά της, όπου διαμένει και δραστηριοποιείται στο επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού έως σήμερα. Η συγγραφή μπήκε στη ζωή της ως δημιουργική ανάγκη και τρόπος εσωτερικής έκφρασης. Έκτοτε έχει γίνει κομμάτι του εαυτού της.

Τον Νοέμβριο του 2017 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο, μία κοινωνική νουβέλα, με τίτλο «Η Ζωή έχει δύο όψεις» από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, το οποίο ήταν υποψήφιο στην τελική δεκάδα των βραβείων βιβλίων PUBLIC 2018 στην κατηγορία «Ελληνική πεζογραφία από πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα».

Read 296 times

Latest from apostaktirio team