Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 14:27

Παρουσίαση του βιβλίου “Έντγκαρ Χέβενσκαρ βιβλίο δεύτερο:Η επανάσταση” του Σπύρου Παπαλέξη στην Καλαμαριά!-Εκδόσεις Ελκυστής 21/9

Written by
181
Παρουσίαση του βιβλίου “Έντγκαρ Χέβενσκαρ βιβλίο δεύτερο:Η επανάσταση” του Σπύρου Παπαλέξη στην Καλαμαριά!-Εκδόσεις Ελκυστής 21/9

Οι Εκδόσεις Ελκυστής σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Έντγκαρ Χέβενσκαρ βιβλίο δεύτερο: Η επανάσταση" του Σπύρου Παπαλέξη το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19:00 στον πολυχώρο Coffice - Books, Coffee & More (Αιγαίου 62, Καλαμαριά).  

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ευθυμία Ιωάννα Τριαντόγλου (φιλόλογος) και η Κατερίνα Τσίρη (εκδότρια) ενώ θα διαβαστεί προς τους παρευρισκόμενους και κείμενο του Γιάννη Παρασκευόπουλου (Συγγραφέα-Δημοσιογράφου).

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Εύα Παυλίδου (ποιήτρια). 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:    

«Κι όμως... Τώρα βρισκόταν εδώ, ολομόναχος, σ'αυτόν τον ελάχιστα φωτισμένο διάδρομο. Ένιωθε πως μίκραινε, μάζευε, ώσπου έγινε και πάλι το ανυπεράσπιστο εκείνο πεντάχρονο αγοράκι, που είχε μείνει για ατελείωτες ώρες παγωμένο και ακίνητο μέσα στο υπόσκαφο πιθάρι. Άκουγε ήδη το σκοτάδι να τον περιγελάει. Κι ένιωσε να τον τυλίγει στην πνιγηρή αγκάλη του! Γύρισε κάθιδρος προς τα πίσω κι ανακουφίστηκε βλέποντας δυο φωτεινές σχισμές. Δεν ήταν παρά τα άδεια μάτια του ανθρωπόμορφου πυροστάτη. Είχε τόση ανάγκη από φως! Ύστερα προχώρησε αργά αργά, με πίσω βήματα, ακουμπώντας πάντα με το δεξί του χέρι τον τοίχο. Τι θα τον περίμενε άραγε μόλις θα έστριβε στην πρώτη γωνία;»

Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας, ο αναγεννημένος πάλαντιν Έντγκαρ Χέβενσκαρ αναζητά τη θέση του σε έναν κόσμο που αλλάζει δραματικά. Μαζί με την πανέμορφη Έλεανορ, τον βετεράνο πολεμιστή Γκόντορακ και τον αινιγματικό μάγο Κόλερμον, θα βρεθούν στο επίκεντρο ιστορικών εξελίξεων. Ο μυστηριώδης άνδρας που θα αποτελέσει το πέμπτο μέλος της ομάδας τους έρχεται να ανατρέψει όλες τις ισορροπίες. Οι πράξεις τους θα καθορίσουν το μέλλον ενός ολόκληρου βασιλείου...»

 

 

 
Read 181 times

Latest from Super User