Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 12:06

«Έχε Εμπιστοσύνη, Το Σύμπαν Είναι Μαζί σου» - Νέα Κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Ιβίσκος

Written by
149
«Έχε Εμπιστοσύνη, Το Σύμπαν Είναι Μαζί σου» - Νέα Κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Ιβίσκος

«Έχε Εμπιστοσύνη, Το Σύμπαν Είναι Μαζί σου» - Νέα Κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Ιβίσκος
Συγγραφέας: Gabrielle Bernstein
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Αυτοβελτίωση 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Μέσω της αποδοχής, της εμπιστοσύνης και της δέσμευσης στον συνεχώς εξελισσόμενο πνευματικό δρόμο της, η Γκαμπριέλ Μπερνστάιν, που οι New York Times αποκαλούν «κορυφαία σε πωλήσεις» συγγραφέα και διεθνή ομιλήτρια, μετέτρεψε τον φόβο της σε πίστη. 

Οι ιστορίες και τα οικουμενικά μαθήματά της, παρέχουν ένα πλαίσιο για την αποδέσμευση από τα εμπόδια που κλείνουν τον δρόμο μας προς όλα εκείνα που επιθυμούμε περισσότερο: ευτυχία, ασφάλεια και σαφή προσανατολισμό στη ζωή. 

Αυτά τα μαθήματα μπορούν να μας βοηθήσουν να αποβάλουμε την ανάγκη άσκησης ελέγχου, έτσι ώστε να χαλαρώσουμε μέσα σε μία αίσθηση σιγουριάς και ελευθερίας – να σταματήσουμε να κυνηγάμε τη ζωή και επιτέλους να ζήσουμε! 

Ακολουθήστε το κύμα της ενέργειάς σας και της πραγματικής σας δύναμης για να αντλείτε θάρρος όταν είστε πεσμένοι, συγχρονισμό και στήριξη όταν νιώθετε χαμένοι, ασφάλεια όταν είστε αβέβαιοι, και χαρά εκεί όπου διαφορετικά θα υπήρχε πόνος. Η Μπερστάιν έχει μυστικά να αποκαλύψει και είναι αποφασισμένη να απελευθερώσει όλη σας την ισχύ, με την ανακουφιστική γνώση ότι το Σύμπαν είναι μαζί σας. 

Βιογραφικό συγγραφέα 

Η Όπρα Γουίνφρεϊ ονόμασε την Γκαμπριέλ Μπερστάιν «νέο ηγέτη σκέψης». Εμφανίζεται τακτικά ως ειδήμονας στο The Dr. Oz show, ενώ οι The New York Times την αποκάλεσαν «ένα νέο πρότυπο» και την ανέφεραν ως την κορυφαία σε πωλήσεις συγγραφέα. Όντας Πνευματική ακτιβίστρια, η Γκαμπριέλ ένωσε πρόσφατα τις δυνάμεις της με τον Ντίπακ Τσόπρα σε συμπαρουσίαση της μεγαλύτερης ομάδας διαλογισμού των Ρεκόρ Γκίνες! 

H Γκαμπριέλ περιλαμβάνεται μεταξύ των 16 YouTube Next Video Bloggers, μεταξύ των 11 Must-Follow Twitter Account for Inspiration του Ιστότοπου Mashable και μεταξύ των 20 Περισσότερο Προβαλλόμενων Γυναικών της Λίστας Forbes. Έχει εμφανιστεί σε πολλά ΜΜΕ, όπως το ELLE, το σόου Today, την εκπομπή της Όπρα SuperSoul Sunday, το Access Hollywood, το Marie Claire, το Women's Health, το Glamour και άλλα. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο της Γκαμπριέλ, επισκεφθείτε GabbyBerstein.com ή εγγραφείτε στο Miracle Membership στο GetMoreGabby.com 

Απoσπάσματα από το βιβλίο 

«Η δέσμευσή μου, με αυτό το βιβλίο, είναι να αφυπνίσω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ενεργοποιώντας τη σύνδεσή τους με την πίστη και τη χαρά. Με αυτήν τη σύνδεση μπορούμε να οδηγηθούμε στον αληθινό μας προορισμό: Να είμαστε αγάπη και να διαχέουμε αγάπη. Αυτές οι λέξεις δεν μπορούν πλέον να είναι χαριτωμένα λόγια, φράσεις που απλά αναρτούμε στα κοινωνικά δίκτυα. Αντιθέτως, αυτές οι λέξεις πρέπει να είναι η αποστολή μας. Η ευτυχία, η σιγουριά και η ασφάλεια που επιθυμούμε στη ζωή, βασίζονται στη δέσμευσή μας στην αγάπη».

 

Read 149 times

Latest from apostaktirio team