Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 14:41

Νατάσα Παναγιωτοπούλου, Ο Θαλάσσης και η Καρδιά από Κύμα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, Αθήνα

Written by
225
Νατάσα Παναγιωτοπούλου, Ο Θαλάσσης και η Καρδιά από Κύμα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, Αθήνα

Νατάσα Παναγιωτοπούλου
Ο Θαλάσσης και η Καρδιά από Κύμα
Τρίτη 15 Οκτωβρίου, Αθήνα 

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Νατάσα Παναγιωτοπούλου σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου με τίτλο "Ο Θαλάσσης και η Καρδιά από Κύμα".

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσει η Εύη Γεροκώστα (αφηγήτρια, συγγραφέας). 

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας!  

Από το οπισθόφυλλο 

Φαντάσου έναν κόσµο που μοιάζει στον δικό µας, µα τα πλάσµατά του, αντί για καρδιές έχουν διάφορα αντικείµενα, τα οποία πρέπει να φροντίσουν για να ζήσουν. Ο Θαλάσσης έχει µια καρδιά από κύµα που είναι δύσκολο πολύ να τη δαµάσει. Θα βρει άραγε τον τρόπο να συµφιλιωθεί µε την καρδιά του; 

«Ο Θαλάσσης και η καρδιά από κύµα» είναι ένα παραµύθι για την εσωτερική ισορροπία και αναζήτηση, τη µοναδικότητα των ανθρώπων και την αγάπη. Την αγάπη που πρέπει πρώτα να µάθεις να τη δίνεις στον εαυτό σου και µετά να τη µοιράζεσαι. 

Η συγγραφέας 

Η Νατάσα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε το 1986 στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήµιο Πειραιά και το King's College του Λονδίνου και απασχολείται στον τοµέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. 

Από την ηλικία των δεκατριών φτιάχνει φανταστικούς κόσµους µε ιστορίες και στιχάκια. «Ο Θαλάσσης και η καρδιά από κύµα» είναι το πρώτο παραµύθι που εκδίδει.

 

Read 225 times

Latest from apostaktirio team