Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 10:03

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 4 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ

Written by
377
ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 4 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ

 

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 4 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ 

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στη γιορτή του eyelands, και την παρουσίαση δύο νέων συλλογών αλλά και δύο εξαιρετικά βιβλία νέων Ελλήνων συγγραφέων! 

POLIS ART CAFÉ 23 / Σάββατο 23 Νοεμβρίου 12:00 το μεσημέρι

ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – Κείμενα από το 5ο φεστιβάλ της Άμμου που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο Ποσείδι της Χαλκιδικής με συμμετοχή –για πρώτη φορά- και συγγραφέων από το εξωτερικό. Διηγήματα και ποιήματα με καλοκαιρινό θέμα, από τους συγγραφείς που συμμετείχαν στο φεστιβάλ και διάβασαν οι ίδιοι τα κείμενά τους εκεί, στην παραλία Ποσείδι, στον χώρο του Φάρου της Κασσάνδρας. Τριάντα λογοτέχνες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, χώρες της Ευρώπης και τις Ηνωμένες Πολιτείες  δημιούργησαν για άλλη μια χρονιά την παρέα της άμμου και συμμετέχουν στην έκδοση που διακοσμεί εξώφυλλο της Αντριάνας Μίνου. Προσκεκλημένοι  για να μιλήσουν όλοι οι συγγραφείς της Άμμου. 

POLIS ART CAFÉ POLIS ART CAFÉ 23 / Σάββατο 23 Νοεμβρίου 13:00 το μεσημέρι

ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ - Οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες παρουσιάζουν και φέτος μια μοναδική συλλογή από τα καλύτερα διηγήματα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Η συλλογή Γύρω στα Μεσάνυχτα, με όλα τα διηγήματα που διακρίθηκαν στο ελληνικό τμήμα του 9ου διαγωνισμού του eyelands και τα βραβεία του διεθνούς τμήματος μεταφρασμένα στα ελληνικά. Είκοσι τέσσερις  συγγραφείς από την Ελλάδα και τέσσερα βραβευμένα έργα από το διεθνές τμήμα του διαγωνισμού που εδώ και εννέα χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους και δημοφιλείς διαγωνισμούς του είδους του στον κόσμο. Προσκεκλημένοι για να μιλήσουν όλοι οι συγγραφείς της συλλογής και τα μέλη των εκδόσεων Παράξενες Μέρες και της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού. 

POLIS ART CAFÉ POLIS ART CAFÉ 23 / Κυριακή 24  Νοεμβρίου 12:00 το μεσημέρι

ΚΑΡΠΟΥΖΙ  ΜΕ ΦΕΤΑ –τριάντα πέντε διηγήματα της Κωνσταντίνας Σώζου-Κύρκου

Θα μιλήσει για το βιβλίο ο φιλόλογος Ανδρέας Κασκανιώτης  και θα απαγγείλουν  διηγήματα οι ηθοποιοί: Μάγδα Κατσιπάνου και Βασιλική Σαραντοπούλου . Θα προλογίσει για το βιβλίο και τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες ο Γρηγόρης Παπαδογιάννης και την εκδήλωση θα κλείσει η συγγραφέας. 

POLIS ART CAFÉ / Κυριακή 24  Νοεμβρίου 13:30 το μεσημέρι

ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ – Νουβέλα του Νίκου Δ. Λευκαδίτη

Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Πίτσα Μπλάνα και θα διαβάσει αποσπάσματα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ιωάννης Παπλωματάς. Η μουσικός  Κατερίνα Μπασκούτα θα διανθίσει την παρουσίαση παίζοντας βιολί. Θα προλογίσει ο Γρηγόρης Παπαδογιάννης και την εκδήλωση θα κλείσει ο συγγραφέας. 

Εκδόσεις Παράξενες Μέρες

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση

Επικοινωνία: Χειμάρρας 6, Ρέθυμνο

Tηλέφωνα: 6976694974 & 6973978315

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 377 times

Latest from apostaktirio team