Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 08:53

Παρουσίαση Μυθιστορήματος 01/12/19 (Σάρτη Χαλκιδικής): Τα σκοτεινά μονοπάτια μιας φωτεινής ζωής - Κατερίνα Σεληνιωτάκη

Written by
168
Παρουσίαση Μυθιστορήματος 01/12/19 (Σάρτη Χαλκιδικής): Τα σκοτεινά μονοπάτια μιας φωτεινής ζωής - Κατερίνα Σεληνιωτάκη

Παρουσίαση Μυθιστορήματος 01/12/19 (Σάρτη Χαλκιδικής): Τα σκοτεινά μονοπάτια μιας φωτεινής ζωής - Κατερίνα Σεληνιωτάκη 

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Κατερίνα Σεληνιωτάκη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματός της «Τα Σκοτεινά Μονοπάτια μιας Φωτεινής Ζωής». 

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν ο Νίκος Πετσάβας (Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου) και η Τζούλια Τσουλκανίδου Σύμβουλος, Ψυχικής Υγείας). 

Συντονίζει ο Νίκος Πετσάβας. 

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας. 

Από το οπισθόφυλλο 

Στο ταξίδι της ζωής η συντροφιά είναι αυτή, που κάνει τη διαδρομή να φαντάζει πιο συναρπαστική. Τι γίνεται όμως, όταν ο δρόμος δυσκολεύει; Ποιοι μένουν μαζί μας, για να βαδίσουμε τα σκοτεινά της μονοπάτια και ποιοι εγκαταλείπουν; Συνοδοιπόροι στη ζωή της Ελένης είναι οι δύο καλές της φίλες. Όμως οι δυσκολίες δεν αργούν να φανούν και στον δικό τους δρόμο. Τα όσα διαδραματίζονται, ξεγυμνώνουν τους χαρακτήρες των ηρωίδων και αφήνουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια τους. Μέσα από την περιπλάνηση, τον πόνο και τις ματαιώσεις μιας ζωής, οι τρεις γυναίκες δοκιμάζονται και καλούνται να δείξουν τη δύναμή τους, σ' ένα ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση με φόντο τις ομορφιές της Ελλάδας! 

Η συγγραφέας 

Η Κατερίνα Σεληνιωτάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια. Ακολούθησαν κι άλλες πόλεις – σταθμοί, που φιλοξένησαν ένα κομμάτι της ζωής της. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στον Βόλο, καθώς είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάστηκε ως δασκάλα σε πολλά μέρη, όπως Πελοπόννησο, Λέσβο, Κρήτη. Τα τελευταία χρόνια ζει κι εργάζεται στη Σάρτη Χαλκιδικής. Η αγάπη της για τα ταξίδια την οδήγησε σε άλλα τόσα μέρη της Ελλάδας, κι όχι μόνο. «Τα σκοτεινά μονοπάτια μιας φωτεινής ζωής» είναι το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα μέσα από το οποίο προσπάθησε να μετουσιώσει όλες αυτές τις εμπειρίες της σε ένα απόσταγμα ζωής, με μια νότα φαντασίας.

 

Read 168 times

Latest from apostaktirio team