Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 10:07

Νέα Κυκλοφορία στην κατηγορία Ευ Ζην, Treat him like a fling, Εκδόσεις Φυλάτος

Written by
102
Νέα Κυκλοφορία στην κατηγορία Ευ Ζην, Treat him like a fling, Εκδόσεις Φυλάτος

Treat him like a fling 

Το “Τreat him like a fling” κυκλοφόρησε πρώτη φορά σε έντυπη έκδοση το 2017 μέσω του pillowfights και επανακυκλοφορεί τώρα, σε συνεργασία με τις Eκδόσεις Φυλάτος. 

Το pillowfights.gr δημιουργήθηκε το Ιανουάριο του 2014 κι ως σήμερα -Νοέμβριος 2019- έχει φιλοξενήσει στις σελίδες του περισσότερα από 25.000 άρθρα υπογεγραμμένα από περισσότερους από 500 αρθρογράφους. Πρόκειται για το πρώτο και διαχρονικά δημοφιλέστερο ελληνικό portal που επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις με στόχευση τον έρωτα. Με αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και χωρίς καθόλου φόβο έκθεσης οι pillowfighters μεταφέρουν στα κείμενά τους όλα όσα συζητούν οι παρέες, από νωρίς τ’ απόγευμα ως τα ξημερώματα.

Εκτός απ’ την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας, πρωτογενή κι αποκλειστικά άρθρα δημοσιεύονται και στην αγγλική έκδοση από αρθρογράφους σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

(pillowfights.co.uk)

Το ραδιόφωνο του pillow-fights εκπέμπει μουσικές του κόσμου και συχνά πυκνά τις πρώτες ώρες της ημέρας οι παραγωγοί του εμφανίζονται στα μικρόφωνα «άτακτα εκτάκτως» για μια άμεση επικοινωνία με ακροατές και αναγνώστες.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της σελίδας μπορείτε να βρείτε πλήθος eBook που αφορούν τις σχέσεις, την ψυχολογία και την αυτοβελτίωση, γραμμένα απ’ τους αρθρογράφους της ομάδας, που μπορείτε να τα κατεβάσετε σ’ όλες τις συσκευές σας. 

Treat him like a fling… και κανένα μήνυμα δε θα μείνει στο διαβάστηκε 

Ένα διασκεδαστικό κι αυτοσαρκαστικό εγχειρίδιο που μας εισάγει στο μαγικό κόσμο του fling.

Μες στις σελίδες του θα βρείτε τον μαγικό τρόπο για να μην ακούσετε ποτέ ξανά φράσεις του στιλ «Δεν είμαι σε φάση για σχέση», «Θέλω λίγο χρόνο να το σκεφτώ», «Ας το πάμε χαλαρά!». Γιατί ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί στρατηγική.

Θα μάθετε πώς να του κεντρίζετε το ενδιαφέρον και κυρίως πώς να το διατηρείτε. Πάνω απ’ όλα όμως θ’ ανακαλύψετε τον τρόπο για να κερδίσετε τις ανασφάλειες και το άγχος της σχέσης και να τον κάνετε να πάψει να φοβάται την οικειότητα γιατί εκείνος θα την επιδιώκει.

Fling θα πει «για όσο». Θα πει περιπέτεια, εγρήγορση και πάθος! Η σίγουρη συνταγή για να φτάσεις στο πιο αγαπησιάρικο “forever” που φαντάζεσαι. 

Το βιβλίο υπογράφουν οι: Κατερίνα Κεχαγιά, Μένια Ντελαβέγκα, Δήμητρα Λογοθέτη, Αναστασία Νάννου, Αλίκη Αμπατζή, Έλλη Πράντζου, Ελίνα Ανδρεάδου, Νικολέττα Βασιλοπούλου, Γιοβάννα Κοντονικολάου, Ειρήνη Μανουσαρίδου, Φρόσω Μαγκαφοπούλου, Εβίτα Λυκούδη, Ειρήνη Τρίγκα, Μαντάμ Σουσού κι ο Αλέξης Φαραντούρης.

Read 102 times

Latest from apostaktirio team