Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 10:54

Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ελεονόρα" του Χάρη Γαντζούδη 8/02 στο Θέατρο Από Κοινού!

Written by
338
Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ελεονόρα" του Χάρη Γαντζούδη 8/02 στο Θέατρο Από Κοινού!

Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ελεονόρα" του Χάρη Γαντζούδη 8/02 στο Θέατρο Από Κοινού!

Με χαρά σάς περιμένουμε στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ελεονόρα" του Χάρη Γαντζούδη , 8/02 στις 19:45 στο Θέατρο Από Κοινού!

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Ελένη Γερασιμίδου, Ηθοποιός

Θάνος Κουλουβάκης, συγγραφέας

και ο συγγραφέας του βιβλίου  Χάρης Γαντζούδης.

Αποσπάσματα θα διαβάσουν μαθητές του Εργαστηρίου Υποκριτικής της Ελένης Γερασιμίδου.

Η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά από τις Κατερίνα Μπεσματζόγλου στο πιάνο και τη σοπράνο Ιωάννα Ρεΐζη.

Θέατρο Από Κοινού
Ευπατρίδων 4
Γκάζι

Ελεονόρα, μυθιστόρημα, Χάρης Γαντζούδης, Εκδόσεις Λέμβος 

Η δολοφονία του Στέφανου Λαδά και ένα καλά κρυµµένο µυστικό που έρχεται στο φως γίνονται οι αφορµές… και το κουβάρι της ζωής της Ελεονόρας, αρχίζει να ξετυλίγεται. Μια ζωή τραγική και µια ψυχή εγκλωβισµένη στη θλίψη και τη µοναξιά…

Την άκρη του νήµατος πιάνει ο Παντελής Μέλλιος, ένας συνταξιούχος δάσκαλος που, πριν τριάντα χρόνια βρέθηκε κοντά στην Ελεονόρα. Στο πλευρό του, δυο γυναίκες, η Έλενα και η Μαργαρίτα, που τον βοηθούν να συµπληρώσει τα κοµµάτια του παζλ. Απέναντί του, η γυναίκα του Στέφανου Λαδά, η Ελβίρα Παπαδοπούλου, που τρέµει το σκάνδαλο, ο Πρόεδρος του χωριού που τρέµει για την καρέκλα του, ο παπα-Φώτης που τρέµει για την υπόληψή του, η κοινωνία που φοβάται… Μα ο Παντελής είναι αποφασισµένος να φτάσει ως το τέλος και να χαρίσει στην Ελεονόρα αυτό που περίµενε, αυτό που της είχε υποσχεθεί: τη δικαίωση. Θα τα καταφέρει;

Ένα βιβλίο για την τραγική ζωή µιας γυναίκας που µέχρι την τελευταία στιγµή πάλευε να σταθεί όρθια, πιστή στην καρδιά της και σε µια υπόσχεση.

Κάποιοι είπαν την Ελεονόρα ευαίσθητη µα στην συνείδηση των περισσοτέρων έµεινε ως η τρελή του χωριού… 

Βιογραφικό συγγραφέα:

Ο Χάρης Γανζούδης γεννήθηκε το Μάιο του 1985 στο Αγρίνιο και ζει στην Αθήνα. Έχει δηµοσιεύσει δεκάδες άρθρα, συνεντεύξεις, κριτικές βιβλίων σε διάφορα blogs και περιοδικά ενώ από τον Απρίλιο του 2018 αρθρογραφεί στην εφηµερίδα ο Πολίτης. Το θεατρικό του έργο "Ας κάνουµε απόψε ένα... παιδί" ανέβηκε στο θέατρο Από Κοινού την περίοδο 2019-2020 σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα. Μέχρι σήµερα έχει εκδώσει διηγήµατα, νουβέλες, ποιήµατα, παραµύθια και έχει συµµετάσχει σε πολλά συλλογικά έργα. Από τις Εκδόσεις Λέμβος κυκλοφορούν τα βιβλία του «Κλικ δευτερολέπτων» και «Ελεονόρα»

Read 338 times

Latest from apostaktirio team