Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 09:34

Παρουσίαση 28/02/20 (Θεσσαλονίκη): Νοητικές Ασκήσεις - Alzheimer Hellas

Written by
100
Παρουσίαση 28/02/20 (Θεσσαλονίκη): Νοητικές Ασκήσεις - Alzheimer Hellas

Παρουσίαση 28/02/20 (Θεσσαλονίκη): Νοητικές Ασκήσεις - Alzheimer Hellas 

Οι Εκδόσεις iWrite, τα βιβλιοπωλεία "Μαλλιάρης-Παιδεία" και η κα Μάγδα Τσολάκη και οι συνεργάτες της Alzheimer Hellas σας παρουσιάζουν το νέο εγχειρίδιο ασκήσεων για τη στήριξη ατόμων με μνημονικά προβλήματα, με τίτλο «Νοητικές Ασκήσεις». 

Για το βιβλίο, εκτός από την κα Τσολάκη (Νευρολόγος- Ψυχίατρος, Θεολόγος, Καθηγήτρια ΑΠΘ, Δ/ντρια Α΄ Νευρολογικής Κλινικής ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ν. Alzheimer) θα μιλήσουν η κα Χριστίνα Αγωγιάτου (Ψυχολόγος Κέντρου Ημέρας «Αγία Ελένη» - μέλος της συγγραφικής ομάδας) και ωφελούμενος του Κέντρου Ημέρας «Αγία Ελένη».

Συντονίζει ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου (Δημοσιογράφος). 

Η παρουσία θα μας μας τιμήσει ιδιαιτέρως. 

Για συνέντευξη με τους συγγραφείς, ενόψει της παρουσίασης, ή περισσότερες πληροφορίες για το μυθιστόρημα, παρακαλούμε καλέστε στο 211012 6900 ή στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από το οπισθόφυλλο 

Αυτό το εγχειρίδιο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης των ατόμων με μνημονικά προβλήματα που δεν μπορούν να επισκεφθούν τα Κέντρα Ημέρας μας ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν από την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που έχουμε σχεδιάσει και εφαρμόζουμε σε αυτά. 

Οι συγγραφείς 

Σκοποί της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Ελλάς) είναι η δημιουργία δομών, υπηρεσιών και συνθηκών που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των ασθενών με άνοια, αλλά και των περιθαλπόντων τους, η υποστήριξη της έρευνας, η προώθηση μέτρων πρόληψης και η βελτίωση της διάγνωσης της ασθένειας. Στόχος της εταιρείας είναι να οδηγήσει στην όσο το δυνατόν μικρότερη περιθωριοποίηση και στην έγκαιρη αναζήτηση βοήθειας. H Alzheimer Hellas λειτουργεί δύο Μονάδες Αντιμετώπισης Προβλημάτων Νόσου Alzheimer στη Θεσσαλονίκη («Αγία Ελένη», Πέτρου Συνδίκα 13, Τηλ: 2310 810411 και «Άγιος Ιωάννης», Κων/νου Καραμανλή 164, Τηλ: 2310 351451-5).

 

Read 100 times

Latest from apostaktirio team