Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 09:38

Παρουσίαση Μυθιστορήματος 04/03/20 (Θεσσαλονίκη): Έρωτας Ψεύτης - Ρέα Στογιαννάρη

Written by
43
Παρουσίαση Μυθιστορήματος 04/03/20 (Θεσσαλονίκη): Έρωτας Ψεύτης - Ρέα Στογιαννάρη

Έρωτας Ψεύτης
 Ρέα Στογιαννάρη
Τετάρτη 4 Μαρτίου, Θεσσαλονίκη 

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Ρέα Στογιαννάρη σας παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα, με τίτλο "Έρωτας Ψεύτης". 

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν οι: Λεμονιά Παπαδοπούλου (Εκπαιδευτικός) και Στέλλα Αναγνώστου (Νομικός). 

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας. 

Από το οπισθόφυλλο 

Ενας Έρωτας Ψεύτης, Ξελογιαστής, παγιδεύει στα δίχτυα του µια ανήλικη κόρη, µια αδιάφορη µητέρα, έναν εύπιστο πατέρα, έναν πλούσιο γαιοκτήµονα, µια καλόψυχη αλλοδαπή γυναίκα, έναν ανώριµο γιο, µια απελευθερωµένη καθηγήτρια, έναv γοητευτικό εργοστασιάρχη και µια καταξιωµένη δικηγόρο, κατακυριεύοντας τις ζωές τους και οδηγώντας τους σε ανήλια και καταστροφικά µονοπάτια. 

Ανήµποροι όλοι τους να αντισταθούν στη σαγήνη του, σχοινοβατούν ανάµεσα στο πάθος, την απιστία, την προδοσία, την απόγνωση, το µίσος, την ντροπή, την εκδίκηση, µέχρι να υπερβούν τις αδυναµίες τους, να συµφιλιωθούν µε τα λάθη τους, να συγχωρέσουν αυτούς που τους πλήγωσαν µε την προδοσία τους, να ξεπεράσουν και να λυτρωθούν από τις ενοχές και τις τύψεις για όσους αδίκησαν, αφήνοντας πίσω τους το χθες χωρίς να το ξεχάσουν. 

Και σαν η συγγνώµη και η συγχώρεση γαληνέψουν τις ψυχές τους και ξανάρθουν η νηνεµία και η ελπίδα στη ζωή τους, ο έρωτας σφραγίζει και πάλι τις καρδιές τους χαρίζοντάς τους την περιπόθητη ευτυχία. Ευτυχία που δικαιούνταν και τη στερήθηκαν, από αδυναµίες, πείσµατα, εγωισµούς, λάθη, µα και εκδικητικότητα! 

Η συγγραφέας 

Η Ρέα Στογιαννάρη κάνει τα πρώτα της βήµατα στη σύγχρονη ελληνική πεζογραφία µε το λογοτεχνικό ψευδώνυµο Αρεστή Ρεσπάκη και τα µυθιστορήµατα της, «Όσα η µοίρα ορίζει!» και «Βλάντιµιρ» το 2013. Ένα χρόνο αργότερα, κυκλοφορεί το τρίτο της µυθιστόρηµα µε τίτλο «Με το φόβο της µοναξιάς». Το 2015, µε το διήγηµά της «Για τους άλλους µάγισσα» συµµετέχει σε ανθολογία διηγηµάτων των εκδόσεων iWrite µε τίτλο «Οι µάγισσες της Θεσσαλίας». 

Σήµερα, επιστρέφει µε το τέταρτο κατά σειρά µυθιστόρηµά, προσδοκώντας να µας ταξιδέψει µέσα από τα σιωπηλά µονοπάτια της καρδιάς, τα σκοταδιασµένα από ανεκπλήρωτους και ανοµολόγητους έρωτες, σε φωτεινές και πολύχρωµες εικόνες της ζωής, πληµµυρισµένες από όνειρα, συναισθήµατα, ελπίδα, και προσµονή!

Read 43 times

Latest from apostaktirio team