Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 12:22

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ Ε' ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Αντώνης Σαμαράκης»

Written by
145
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ Ε' ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Αντώνης Σαμαράκης»

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ Ε' ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Αντώνης Σαμαράκης» 

Παρατείνεται η προθεσμία μέχρι 30/9/2020 για τη συμμετοχή στον Ε' Διεθνή Διαγωνισμό Διηγήματος «Αντώνης Σαμαράκης», ο οποίος γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «έτους Σαμαράκη» του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. Αυτό αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή, λόγω της υγειονομικής κρίσης και των προβλημάτων που προκάλεσε ο COVID19.

Ο Διαγωνισμός Διηγήματος απευθύνεται σε νέους συγγραφείς (γέννηση 1980 και εντεύθεν). Θέμα του είναι οι «Εξ-εγέρσεις και Επ-αναστάσεις», όπως τις αντιλαμβάνονται οι συγγραφείς, ενώ τα διηγήματα που θα ξεχωρίσουν, θα δημοσιευτούν σε ειδική συλλεκτική ανθολογία, που θα εκδοθεί το 2021 από γνωστό εκδοτικό οίκο, στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. 

Οι διακριθέντες θα λάβουν ως έπαθλο έργο σύγχρονης τέχνης (έργο του Παντελή Σαμπαλιώτη) και κάθε βραβείο συνοδεύεται με τριήμερη φιλοξενία στη λίμνη Πλαστήρα για δύο άτομα. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Δήμου 24413–52200 και 24413-52208 και με το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κ. Στέλλα Κορομπίλια    

 

Read 145 times

Latest from apostaktirio team