Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 09:09

Το Μυστικό της Τροφοπυραμίδας της Πηνελόπης Μωραΐτου / Εκδόσεις Πορφύρα

Written by
107
Το Μυστικό της Τροφοπυραμίδας της Πηνελόπης Μωραΐτου / Εκδόσεις Πορφύρα

Το Μυστικό της Τροφοπυραμίδας
της Πηνελόπης Μωραΐτου
Εικονογράφηση: Λιάνα Δενεζάκη 

Ο Οδυσσέας και η Αντιγόνη θα ζήσουν μία απίστευτη περιπέτεια στα άδυτα της τροφοπυραμίδας. Μαζί τους ο φαραώ Τροφοχαμών και μία σειρά περίεργων πρωταγωνιστών, άλλων στρουμπουλών, άλλων λεπτών, που όλοι μαζί θα παλέψουν να ανακακαλύψουν τα μυστικά της πυραμίδας, με στόχο τη διατροφική ισορροπία και το μεγάλο έπαθλο, την υγεία. 

Ας ακολουθήσουμε λοιπόν τους ήρωές μας σε ένα ταξίδι γεμάτο απρόσμενες γεύσεις, εκπλήξεις, παιχνίδια και προπαντός εμπειρίες που κάνουν τη ζωή μας όχι μόνο πιο πλούσια, υγιεινή αλλά και γευστική! Για παιδιά από 6 έως 10 ετών. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αφορμή το βιβλίο συνάδει με την εκπαιδευτική πολιτική του Υπουργείου Υγείας για την διατροφική αγωγή. Η διατροφή αποτελεί θεμέλιο λίθο για την υγεία. Οι παράγοντες κινδύνου της κακής διατροφής ξεκινούν από την παιδική ηλικία. Με την κατάλληλη εκπαιδευτική παρέμβαση τα παιδιά θα βοηθηθούν έτσι ώστε να κάνουν εκείνες τις επιλογές που θα προάγουν την υγεία τους και θα προλαμβάνουν τα χρόνια νοσήματα κατά την ενήλικη ζωή τους. 

Στοιχεία του βιβλίου: 

ISBN: 978-618-5197-20-9, 20Χ28, 69σελ.

Mε σκληρό εξώφυλλο και δραστηριότητες

Λιανική τιμή: 12,00

Read 107 times

Latest from Super User