Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 12:20

Νέες κυκλοφορίες: Το Προσωπείο Κατερίνα Δουρμούση, Εκδόσεις Πηγή

Written by
498
Νέες κυκλοφορίες: Το Προσωπείο Κατερίνα Δουρμούση, Εκδόσεις Πηγή

Το Προσωπείο

Κατερίνα Δουρμούση 

Αυτό που η Μαρίνα ξέρει, είναι ότι ο σύντροφός της Δηµήτρης είναι ένας αδιάφορος γι' αυτήν άντρας µε αλλοπρόσαλλη συµπεριφορά, που τον κάνει απρόσιτο. 

Αυτό που δεν ξέρει, όµως, είναι ότι πρόκειται για έναν ψυχοπαθή κατά συρροή δολοφόνο, µια βαθιά πληγωµένη ψυχή, που παλεύει µε τους δικούς της δαίµονες και που ωθείται σε έναν ατέρµονο αγώνα κυριαρχίας. 

Εγκλωβισµένη σε µια σχέση που µε την πρώτη µατιά φαίνεται να είναι δυσλειτουργική, η Μαρίνα ζητά τη συνδροµή του Αλέξη, ενός δυναµικού ψυχοθεραπευτή, µε την ελπίδα να βρει τη δύναµη να φέρει την κάθαρση στη ζωή της. Ο Ζακ, ένας γοητευτικός ιδιωτικός αστυνοµικός, προσλαµβάνεται από την ίδια προκειµένου να τη βοηθήσει να διαλευκάνει τα αίτια της αποµάκρυνσης του Δηµήτρη. 

Θα καταφέρει η Μαρίνα να ανακαλύψει τη συγκλονιστική αλήθεια; Μια σκοτεινή διαδροµή ξεκινά, γεµάτη ένταση, δυνατά συναισθήµατα, ανατροπές και µυστήριο. Θα γίνει άραγε το σκοτάδι φως; 

Μερικές φορές στη ζωή µας γίνονται τα πιο απροσδόκητα πράγµατα για να δούµε τις αλήθειες µας...

Ένα σύγχρονο ψυχολογικό αφήγηµα, που ξεχωρίζει για τη δεξιοτεχνία µε την οποία αποκαλύπτει διαφορετικές όψεις της ζωής µας. 

Αλεξάνδρα Κατσούλη,

Νοσηλεύτρια  Ψυχ.Υγείας

Ψυχολόγος – Εγκληµατολόγος  MSc 

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Το Προσωπείο

Συγγραφέας: Κατερίνα Δουρμούση

Εκδόσεις: Πηγή

Τιμή Λιανικής: 14.00€

Σελίδες: 286

Read 498 times

Latest from Super User