Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014 23:05

Ο εκδοτικός οίκος Λευκή Σελίδα σας παρουσιάζει το βιβλίο « Σπορά και Χτίσμα »

Written by
684

Ο εκδοτικός οίκος Λευκή Σελίδα

σας παρουσιάζει το βιβλίο

« Σπορά και Χτίσμα »

του   Δημήτρη Βαρτζιώτη
Τιμή πώλησης 8€Λίγα λόγια για το βιβλίο
« Σπορά και Χτίσμα »

Φώναζαν μ' εκείνο το κατακόκκινο φως των ματιών,που σε κοιτάζουν διαρκώς κατάματα, έτοιμα να δοθούν στη σπορά,Πόσο θα αντέξει ακόμα το σπίτι, στη γωνιά του παραθυριού μια βαθιά ρωγμή,Η γκρίζα σιωπή του ουρανού μάς αποθάρρυνε τον Απρίλη ετούτο,Κρεμάστηκες στο πρώτο δέντρο,Οι τρεις στους τέσσερις κρεμασμένους χαμογέλασαν πολύ ελαφρά,Η νύχτα έσκυψε το μαύρο της κεφάλι στη μουσική,και το βιολί έφερε τη μέρα,Ακόμα και οι φίλοι έχουν μέσα στα πεύκα κοντά στη θάλασσα,μια απόκρυφη ιδιοκτησία για σιγουριά,
— ΗΣΥΧΙΑA!,ησύχασε η φωνή. Επιτέλους, Ησυχία

Ο συγγραφέας

Ο Δημήτρης Βαρτζιώτης είναι Αεροναυπηγός-Διαστημικός και Πολιτικός Μηχανικός. Εργάστηκε στο επιστημονικό κέντρο της IBM Γερμανίας. Ίδρυσε και διευθύνει τις εταιρείες ΝΙΚΙ ΜΕΠΕ και TWT GmbH, η οποία ανακηρύχθηκε για το 2010-2011 πρώτη στην καινοτομία και στο Work-life Balance μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ερευνά και δημοσιεύει στην επιστημονική τεχνολογία και στα θεωρητικά Μαθηματικά και είναι αξιολογητής σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά των οίκων Elsevier και Springer. Πρωτοδημοσίευσε στα ελληνικά το δοκίμιο Ανακρούσεις, 2010. Άλλες δημοσιεύσεις από τις εκδόσεις Λευκή Σελίδα η ποιητική συλλογή "Έρωτες στην Κόλαση", 2012 και το δοκίμιο "Σχόλια σε στοχασμούς του Ludwig Wittgenstein", 2012. Ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και τη Γερμανία.

Ο Εκδότης

 

Η "Λευκή Σελίδα", με την καινοτομία της «κατά παραγγελία έκδοσης» (print on demand), παραμένει πιστή στην στήριξη νέων Ελλήνων συγγραφέων, παρέχοντας τους την ευκαιρία να εκδώσουν το έργο τους με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και χωρίς τις δυσκαμψίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν στην πρόσβαση τους σε κλασικούς εκδοτικούς οίκους.

Επικοινωνία:

  • "Λευκή Σελίδα"

Σταδίου 10, 10564 Αθήνα

+30 210 3232870

www.lefkiselida.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 684 times

Latest from Super User