Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 20:03

Ο νέος οδηγός σπουδών Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα 2017 (εκδ. Πατάκης)

Written by
894

 

ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 2017


Γενική περιγραφή:

• Που μπορώ να δουλέψω τελειώνοντας από ένα τμήμα;

• Ποια είναι τα επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτό το πτυχίο;

• Τι πρέπει να γνωρίζω για το τμήμα;

• Ποιες είναι οι σημαντικές πληροφορίες για αυτήν την ειδικότητα;

• Πως θα επιλέξω ομάδα προσανατολισμού;

• Τι να προσέξω στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού;

Σε αυτά αλλά και σε εκατοντάδες άλλα ερωτήματα που απασχολούν τους μαθητές Λυκείου, τους γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς - ειδικούς που ασχολούνται με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, απαντά και φέτος, ο έβδομος κατά χρονιά, οδηγός σπουδών του 2017. Μοναδικές πληροφορίες και υλικό για όλα τα τμήματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και για τα Πανεπιστήμια της Κύπρου που ενδιαφέρουν τόσο τους μαθητές ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. όσο και τους υποψηφίους των Πανελληνίων. Το ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 2017 είναι ένας οδηγός σπουδών που όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τις σπουδές τους και να βρουν μοναδικά δεδομένα που προέρχονται από τις μελέτες της επιστημονικής ομάδας της Employ.

Στο φετινό βιβλίο περιλαμβάνονται νέες μελέτες για τις προοπτικές των επαγγελμάτων, έξυπνες πληροφορίες για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού, «κρυφές» ειδικότητες και επαγγέλματα, στατιστικά και συμβουλές για τις πανελλήνιες και φυσικά περισσότερες από 100 πολυμεσικές εφαρμογές με συνεντεύξεις για τα επαγγέλματα.

Έχοντας υλοποιήσει 1.300 περίπου διαλέξεις επαγγελματικού προσανατολισμού, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 120.000 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, παρέχοντας ατομική συμβουλευτική σχεδόν σε 6.500 χιλιάδες νέους ανθρώπους, οι συγγραφείς του βιβλίου, κκ Κότιος Κωνσταντίνος - Ταουσάνης Χρήστος, Διδάκτορες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχουν επιμεληθεί και φέτος την παρούσα έκδοση. Ως σύμβουλοι σταδιοδρομίας έχουν διενεργήσει επιστημονικές έρευνες και μελέτες, οι οποίες έχουν δημοσιευθεί σε πολλά Μ.Μ.Ε. ενώ συνεργάζονται με γνωστά τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά μέσα αλλά και πλήθος εκπαιδευτικών φορέων σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και εκπαίδευσης. Μέσω της πολυετούς δράσης τους στον κλάδο του επαγγελματικού προσανατολισμού, έχουν βοηθήσει πολυεπίπεδα, τόσο οι ίδιοι όσο και τα υπόλοιπα μέλη της επιστημονικής και συγγραφικής ομάδας, σε θέματα προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και καριέρας, νέους ανθρώπους από ολόκληρη την Ελλάδα.

Διακίνηση-διάθεση: Σ. Πατάκης Α.Ε.Ε.Δ.Ε. (Εκδόσεις Πατάκη)


Βιβλιογραφική περιγραφή:

ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 2017 /  978-618-81108-3-0

Κωνσταντίνος Κότιος, Χρήστος Ταουσάνης. - 1η έκδ. - Θεσσαλονίκη: : Employ Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας, 2017. - 752σ. • 24x17εκ.

Διακίνηση: Πατάκη

€ 23,90 · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6 %.

Εκπαίδευση - Οδηγοί [DDC: 370.074]

Εκπαίδευση, Τριτοβάθμια [DDC: 378]

Επαγγελματικός προσανατολισμός [DDC: 371.425]


Read 894 times

Latest from Super User