Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 20:04

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Σαμαράς, παρουσιάζουν το νέο τους μυθιστόρημα με τίτλο "Απαγορευμένη Ζώνη 67"

Written by
243
Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Σαμαράς, παρουσιάζουν το νέο τους μυθιστόρημα με τίτλο "Απαγορευμένη Ζώνη 67"

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Σαμαράς, παρουσιάζουν το νέο τους μυθιστόρημα με τίτλο "Απαγορευμένη Ζώνη 67".            

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια απρόσµενη συνάντηση σε ένα µπαρ της εθνικής οδού, ένα τραγικό ατύχηµα και ένας φάκελος γεµάτος µυστήριο,  θα γίνουν η αφορµή η ήσυχη ζωή του καθηγητή Ιάσονα Μηνά να αλλάξει για πάντα.

Ο δρόµος που θα πάρει περνάει µέσα από επικίνδυνα µονοπάτια, όπου παρελθόν και µέλλον σµίγουν σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και επίγνωσης. Ο αριθµός 67, που µοιάζει σαν να τον έχει στοιχειώσει, θα του γίνει µόνιµος σύντροφος από την αρχή ακόµα αυτού του ταξιδιού, που θα τον οδηγήσει τελικά στην Απαγορευµένη Ζώνη. Εκεί, πίσω από αρχέγονα µυστικά, έρωτες και αποκαλύψεις, θα βρει την Ιθάκη του, που του επιφύλαξε το πεπρωµένο…

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κωνσταντίνος Σαµαράς γεννήθηκε το 1974 στη Δράµα, όπου έζησε και διδάχτηκε τα πρώτα του γράµµατα. Μετά την αποφοίτησή του από το γενικό λύκειο Προσοτσάνης και τη συµµετοχή του στις πανελλήνιες εξετάσεις, ακολούθησε η θητεία του στις ειδικές δυνάµεις του ελληνικού στρατού. Το 1994 µετανάστευσε µόνιµα στη Γερµανία, όπου και διαµένει µέχρι σήµερα.

Σπούδασε µερικά εξάµηνα Γεωδαισία, και αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα εφαρµοσµένα Μαθηµατικά και τη Φυσική στο πανεπιστήµιο της Στουτγκάρδης.

Έχει εργαστεί σε τοµείς πληροφορικής και ανάπτυξης λογισµικού για την αυτοκινητοβιοµηχανία, αλλά και σαν καθηγητής Μαθηµατικών σε ελληνικό φροντιστήριο.

Τα ενδιαφέροντά του στρέφονται κυρίως γύρω από τις θετικές επιστήµες, τη φιλοσοφία αλλά και τα προαιώνια ερωτήµατα του Ανθρώπου, καθώς και τα ανεξήγητα φαινόµενα.

Η «Απαγορευµένη ζώνη 67» αποτελεί την πρώτη του προσπάθεια στον λογοτεχνικό χώρο, καθώς και στον χώρο της επιστηµονικής φαντασίας. 

Στοιχεία Βιβλίου:

Τίτλος: Απαγορευμένη Ζώνη 67

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Σαμαράς

Εκδόσεις: Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή

Σελίδες: 704

ISBN: 978-618-5231-52-1 

Μια δημιουργία των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή

Με την εμπειρία των Εκδόσεων iWrite

www.pigi.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα | Κωλέττη 15 - Κέντρο | 211 01 26 900

Θεσσαλονίκη | Μπαλταδώρου 11 - Κέντρο | 2311 27 28 03

 

 

 

Read 243 times

Latest from apostaktirio team