Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 13:20

Tο νέο βιβλίο της Βασιλικής Πήτα, "Και που λες, Πολύβιε"

Written by
382
Tο νέο βιβλίο της Βασιλικής Πήτα, "Και που λες, Πολύβιε"

Tο νέο βιβλίο της Βασιλικής Πήτα 

" Και που λες, Πολύβιε " 

Μυθιστόρημα   

Διαστάσεις:14Χ22,5 εκ, Σελίδες:144, ISBN: 978-960-9745-50-5, Τιμή:11€                                     

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Δαμιανός, Σωκράτης, Μαρίκα, Μιράντα, Αλίκη, πρόσωπα που διέγραψαν τον δικό τους ιδιαίτερο κύκλο στη ζωή. Ήρθαν σ' αυτόν τον κόσμο δοκιμάζοντας και νιώθοντας όλα όσα μπορεί να σου γράψει και να σου επιφυλάξει το πέρασμά σου από αυτό που λέμε ζήση. Πολλούς από αυτούς τους λύγισε και τους καταβαράθρωσε, για να τους ανταμείψει μετά από πολλές σκληρές δοκιμασίες. Γύρω τους ένας κύκλος από συγγενείς και φίλους κινούνται και γράφουν τη δική τους ιστορία. Το γαïτανάκι της ζωής εκεί που ξετυλίγεται, εκεί και μπερδεύεται, για να μην έχει τέλος. 

H συγγραφέας

Η Βασιλική Πήτα γεννήθηκε το 1929 στη Φιλιππιάδα. Τελείωσε με επιτυχία τις σπουδές της στη Σχολή Αδελφών Νοσοκόμων του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός». Εργάστηκε ως νοσηλεύτρια στο ανωτέρω νοσοκομείο και στο ΙΚΑ επί τριάντα συναπτά έτη. Ζει στην Αθήνα και αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες της Ηπείρου. Αυτό είναι το 7ο έργο που δημοσιεύει στον εκδοτικό μας οίκο.  

Ο εκδότης

Οι εκδόσεις Λευκή Σελίδα, με την καινοτομία της «κατά παραγγελία έκδοσης» (print on demand), παραμένει πιστή στην στήριξη νέων Ελλήνων συγγραφέων, παρέχοντας τους την ευκαιρία να εκδώσουν το έργο τους με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και χωρίς τις δυσκαμψίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν στην πρόσβαση τους σε κλασικούς εκδοτικούς οίκους. 

Εκδοτικός Οίκος Λευκή Σελίδα

Σταδίου 10

10564 Αθήνα

6ος όροφος, γραφείο 627

τηλέφωνο-φαξ: 2103232870

http://www.lefkiselida.gr/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

 

 

Read 382 times

Latest from apostaktirio team