Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 17:57

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο Παναγιώτης Κολέλης, παρουσιάζουν το βιβλίο "Η Εξαπάτηση της Δημοκρατίας"

Written by
355
Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο Παναγιώτης Κολέλης, παρουσιάζουν το βιβλίο "Η Εξαπάτηση της Δημοκρατίας"

Η Εξαπάτηση της Δημοκρατίας

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Παναγιώτης Κολέλης, σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο με τίτλο "Η Εξαπάτηση της Δημοκρατίας". 

Από το οπισθόφυλλο...

Με το που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, οι άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους και βάλθηκαν να κυνηγούν τους συμπολίτες τους. Έφτασαν, μάλιστα, και μέχρι τη Βουλή, προσπαθώντας να αιχμαλωτίσουν τους πολιτικούς. Κάθε φορά που έπιαναν κι έναν στην εικονική τους πραγματικότητα, χαμογελούσαν χαιρέκακα. Το ίδιο χαιρέκακα χαμογελούσαν και οι πολιτικοί που παρατηρούσαν αυτήν την κατάσταση μέσα απ’ τα πολυτελή γραφεία τους. Είχαν αιχμαλωτίσει έναν ολόκληρο λαό χωρίς να κάνουν τίποτα. Είχαν αιχμαλωτίσει έναν ολόκληρο λαό. Τελεία. Η αιχμαλώτιση δεν επιδέχεται συνέχεια…

Δύο νέα παιδιά περιπλανιούνται μέσα σε έναν κόσμο που μυρίζει μπαρούτι. Δοκιμάζουν και δοκιμάζονται. Φοβίζουν και φοβούνται. Εξουσιάζουν και εξουσιάζονται. Ένας νέος κόσμος ανατέλλει, που μοιάζει όμως ίδιος με τον παλιό. Στο χέρι μας είναι να τον αλλάξουμε. Στο χέρι μας είναι να πάρουμε την εξουσία.

Η «Εξαπάτηση της Δημοκρατίας» αποτελεί μία πολιτικοκοινωνική αλληγορία, που ζωντανεύει πρόσωπα και καταστάσεις στην Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα...

Ο Παναγιώτης Κολέλης γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1990 στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Σπούδασε Οικονομικά και Δημοσιογραφία στην Ελλάδα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση. Η «Εξαπάτηση της Δημοκρατίας» αποτελεί το πρώτο του βιβλίο.

Στοιχεία Βιβλίου: 
Τίτλος: Η Εξαπάτηση της Δημοκρατίας 
Συγγραφέας: Παναγιώτης Κολέλης
Σελίδες: 414
ISBN: 978-618-5231-64-4
Τιμή Λιανικής:16 

Μία δημιουργία των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή 
Με την εμειρία των Εκδόσεων i Write
www.pigi.gr | 2311 27 28 03 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Read 355 times

Latest from apostaktirio team